Meniu principal

Uşi de intrare elegante folosind sistemul de balamale ascunse Roto Solid C

balama_roto_Solid_C

Balamalele cu înşurubare şi cele cilindrice din sortimentul Roto Solid sunt cunoscute, de mulţi ani, de fabricanţii de uşi, ca legături solide şi durabile între cerceveaua uşii şi tocul acesteia. De curând, Roto oferă şi soluţii bazate pe un sistem de balamale complet ascunse. Cu acest sistem, producătorii pot îndeplini dorinţele multor dezvoltatori imobiliari, care doresc un design deosebit, cu „contururi delicate“.

Noua balama de uşă Roto Solid C 7.140 este disponibilă în culorile argintiu şi negru. Prin forma şi culoarea sa, aceasta corespunde tendinţelor de design existente în piaţă.
Pentru fabricanţii care doresc să lucreze cu această balama de uşă cu design futurist, Roto a dezvoltat o soluţie pentru profilele din aluminiu.
Solid_C_detaliu

Performanţă impresionantă
Noua balama de uşă Roto Solid C este potrivită pentru uşi din aluminiu cu o greutate de până la 140 kg şi un unghi de deschidere de până la 110°.
Denumirea completă a produsului – Roto Solid C 7.140 – descrie cele mai importante caracteristici ale acestei noutăţi: „C“ pentru „concealed“, „7“ pentru durata de funcţionare în conformitate cu clasa 7 după normele DIN EN 1935, „140“ pentru greutatea maximă a cercevelei de uşă. Proprietăţile în ceea ce priveşte durabilitatea balamalei de uşă complet ascunsă au fost testate, fără probleme, până la 400.000 de cicluri. Durata impresionantă de viaţă este mult peste valorile prevăzute de normele în vigoare. Datorită bucşei cu autogresare, Roto Solid C va deschide fiecare uşă din aluminiu pe o lungă durată, fără reglaje ulterioare.
Valoarea maximă pentru utilizator este dată şi de aplicabilitatea balamalei la uşile echipate antiefracţie, în conformitate cu normele RC 2, precum şi de rezistenţa sa la coroziune conform clasei 5 din normele DIN EN 1670.

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro