Meniu principal

Uşa glisantă Geolan de la Geze, o soluţie pentru proiecte deosebite

geolan_geze

Utilizate frecvent atât în cadrul compatimentărilor de birouri cât şi în cazul locuinţelor, uşile glisante din sticlă necesită o prindere fermă, solidă în partea de sus, pe tavan sau pe perete.
Dar ce facem în situaţia în care dorim un sistem glisant dar nu există posibilitatea de a fi ancorat în partea de sus? Sau când dorim ca spaţiul de deasupra uşii glisante să fie complet liber?
O posibilă soluţie o reprezintă sistemul de glisare Geolan de la Geze, care foloseşte rolele de glisare în partea de jos, greutatea uşii fiind preluată astfel pardoseală prin intermediul unei şine, în acest caz şina superioară având doar rolul de ghidaj. Mai mult, rolele permit montarea sticlei până la nivelul pardoselii.
rola_geze_geolan

Pentru montaje mai speciale, şina superioară, având un design deosebit, poate fi utilizată şi folosind doar prinderi pe capete, fiind complet suspendată şi existând şi posibilitatea montării de părţi fixe din sticlă în cadrul aceluiaşi corp de şină.

Fişa tehnică a glisante GEZE Geolan poate fi descărcată de aici iar mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro