Meniu principal

Un nou hotel Radisson Blu se va construi în cadrul proiectului imobiliar ISHO din Timişoara

Noul hotel Radisson Blu ( cel de-al patrulea din România )  va fi construit de compania Mulberry Development si va fi una din componentele proiectului imobiliar mix ISHO dezvoltat de cunoscutul om de afaceri Ovidiu Sandor.
Hotelul va avea 160 camere, un restaurant gastronomic, un bar concept, un spaţiu de 1.000 metri pătraţi pentru socializare şi un centru fitness deschis non-stop.

Despre ISHO
ISHO este un proiect mixt care va cuprinde trei clădiri de birouri interconectate ( cu o suprafaţă totală de 50.000 m² şi care se vor construi în 3 faze distincte), blocuri rezidenţiale cu 1.200 apartamente şi o zonă de retail şi servicii. În cadrul complexului se va construi şi cea mai înaltă parcare supraetajată din România ( 9 etaje ) cu o capacitate de 700 de maşini si care va deservi în principal clădirile de birouri dar şi pentru şoferii care accesează centrul Timişoarei.

Prima clădire care va fi finalizată anul acesta are o suprafaţă închiriabilă de 14.100 m² – parter şi 7 etaje, cu 2.000 m² pe nivel. Clădirea are standarde de clasa A şi este proiectată să obţină certificarea verde BREEAM Excellent. 
În acest moment  faţada a fost finalizată, lucrându-se intens la montarea instalaţiilor şi finisaje interioare iar termenul de finalizare este Trimestrul I 2018.
isho_cladire_birouri

 

www.isho.ro