Meniu principal

Un dezvoltator, Forte Partners şi trei noi şantiere în Bucureşti

the-bridge-proiect

Trei antreprenori români ( Geo Mărgescu, Ionuţ Dumitrescu şi Johny Jabra ) şi-au unit forţele şi fondurile proprii sub numele companiei imobiliare Forte Partners şi au demarat concomitent investiţiile în trei proiecte de birouri, suma vehiculată depăşind valoarea de 100 de milioane de euro.
forte_logo

 

The Bridge

Un business park de 57.000 mp ( localizat lângă viitoarea clădire de birouri a cărei construcţie va demara în toamnă, Orhideea Tower, pe malul Dâmboviţei ) şi care va fi dezvoltat în două etape. În acest moment este în faza de autorizare, începerea lucrărilor fiind programată să fie făcută cel târziu la începutul anului viitor, termenul de finalizare fiind jumatatea anului 2017.
the-brige-detaliu

 

Orhideelor 46, Fabrica de Bere

Este faza a doua a dezvoltării imobiliare de pe fosta platformă a Fabricii de Bere Griviţa ( faza I – Kaufland este deja demarată, detalii aici ).
Planurile actuale prevăd construirea în 2016 a 37.000mp de birouri clasa A, spaţii comerciale şi a unei zone de agrement.
bere-grivita

 

Ştefan cel Mare Building

Stefan-cel-Mare-Building

Un proiect mai vechi ( din 2007 ) repornit de curând, situat pe Str. Tunari 60A, lângă staţia de metrou Ştefan cel Mare. Presupune construirea unei clădiri de birouri clasa A, de 9 etaje, cu o suprafaţă disponibilă de 7.854 mp.
Termenul de finalizare cel mai probabil este 2017.
plan-parter

Sursa foto şi informaţii: Forte Partners.