Meniu principal

Trei premii Red Dot Award 2018 câştigate de trei produse Schüco

schueco_seamless_combination_reddot_2018

Juriul celui mai important concurs de design din lume, Red Dot Award, a desemnat câştigătorii competiţiei pentru anul 2018.
În cifre, Red Dot Design Award 2018 a însemnat participarea unor companii şi designeri din 59 de ţări, 6.300 de produse care au concurat în cadrul diverselor secţiuni şi un juriu format din 39 de experţi recunoscuţi la nivel internaţional.

Ceremonia de decernare a premiilor Red Dot 2018 este programată pe 9 iulie 2018.
Toţi laureaţii vor participa la ceremonia de decernare a premiilor la Teatrul Aalto din Essen, trofeele fiind înmânate pe scenă, în faţa a 1.200 invitaţi din întreaga lume. Ulterior, participanţii la ceremonie vor fi invitaţi la Muzeul Red Dot Design unde pot admira direct toate produsele premiate. 
Gala Red Dot 2018 va coincide cu publicarea Anuarului Design Red Dot 2018/2019, în care sunt prezentate toate produsele câştigătoare ale anului 2018.

Schüco a câştigat trei premii Red Dot Award 2018
Trei dintre produsele Schuco au fost recompensate cu renumitul premiu „Red Dot Award 2018: Product Design”, principalele criteri de evaluare fiind nivelul de inovare, funcţionalitatea şi calitatea formală a produselor.

Schüco ASE 60/80
Noul sistem de glisare Schüco ASE 60/80 permite utilizarea uşilor glisante slim, cu lăţimi foarte înguste ale profilelor. Rama exterioară poate fi integrată aproape în întregime în structura clădirii. Punctele forte în ceea ce priveşte designul şi confortul sunt date de aspectul curat, de înaltă calitate, de pragul de trecere, de secţiunea de interblocare subţire şi de canelura de accesorii ascunsă.
schueco_sliding_system_ASE_60_80__1

Schüco Seamless Combination
Cu Schüco Seamless Combination, sistemul de glisare Schüco ASS 77 PD ( Panorama Design) se transformă fără probleme în sistemul de faţadă FWS 35 PD astfel încât să păstreze lăţimea frontală a profilelor subţiri de doar 35 milimetri. Sistemul este disponibil şi în versiunea cu izolare termica şi rezistenţă la temperaturi ridicate.
schueco_seamless_combination_2

SchücoFireStop
Sistemul de protecţie împotriva incendiilor şi a fumului SchücoFireStop este o soluţie estetică pentru uşi de incendiu, beneficiind în acelaşi timp şi de o tehnologie inovatoare. Lăţimea profilului îngust este de numai 127 mm, iar dimensional se pot realiza uşi cu o lăţime de până la 1500 mm şi o înălţime de până la 3100 mm. Feroneria  ascunsă permite realizarea unor soluţii de design de înaltă calitate.
schueco_firestop_3

 

Schüco – soluţii şi pentru ferestre, uşi şi faţade
Cu sediul în Bielefeld, Schüco International KG produce şi vinde soluţii şi sisteme pentru ferestre, uşi şi faţade. Cu peste 4.750 de angajaţi la nivel mondial, compania se străduieşte să fie liderul industriei în ceea ce priveşte tehnologia şi serviciile de astăzi şi din viitor. În plus faţă de produsele inovatoare pentru clădirile rezidenţiale şi comerciale, specialiştii Schüco oferă consultanţă şi soluţii digitale pentru toate fazele unui proiect – de la ideea iniţială până la proiectare, fabricare şi instalare. 12.000 de producători, dezvoltatori, arhitecţi şi investitori din întreaga lume colaborează cu Schüco. Compania este activă în mai mult de 80 de ţări şi a realizat o cifră de afaceri de 1,460 miliarde de euro în 2016. 

Unicul partener Schüco în România este Alukönigstahl. Acest parteneriat durează de mai bine de 56 de ani. Ca urmare a acestei colaborări de succes, Alukönigstahl România oferă întreaga competenţă Schüco în domeniul tâmplăriilor din aluminiu, PCV şi oţel.

Alukönigstahl România – www.alukoenigstahl.ro

 

Foto: © 2018 Schüco International