Meniu principal

Top 3 „Cele mai bune hoteluri din SUA în 2018” echipate cu sisteme de control acces furnizate de dormakaba

dormakaba_top_hotels_2018

U.S. News & World a publicat topul celor mai bune hoteluri din 2018, raportul fiind întocmit în baza evaluării a peste 24.000 de hoteluri de lux din Statele Unite, Europa, Canada, Mexic și Bermude.

Conform tradiției, US News acordă primelor 10% din hotelurile clasate o insignă de aur. Evaluările au la bază o metodologie care combină aprecierile date fiecărui hotel de experții din domeniu dar și cele date de clienți. Aceste clasamente fac parte din U.S. News Travel care evaluează cele mai bune programe de vacanță, cele mai bune linii de croazieră și cele mai bune programe de recompense pentru călătorii.

Pentru dormakaba, producătorul sistemelor de control acces pentru camere de hotel Saflok ™ și Ilco ™,  Report’s 2018 Best Hotels Rankings a reprezentat reconfirmarea companiei ca furnizor de top pentru cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume.

Astfel, primele 3 hoteluri din Top Statele Unite sunt echipate cu sisteme de control acces dormakaba. Acestea sunt: 

  1. Four Seasons Resort Lanai din Hawaii
  2. The Peninsula din Chicago
  3. The Langham din Chicago

Mai mult, jumătate din primele 20 de hoteluri din clasamentul global al celor mai bune hoteluri din S.U.A., Canada, Mexic și Europa sunt tot clienții dormakaba!
Dintre aceste hoteluri premiate pe anul 2018 sunt de remarcat:

    Rosewood Hotel Georgia –  locul 1 în topul din Canada
    Ritz-Carlton Montreal – locul 2 în topul din Canada
    Rosewood Mayakoba – locul 1 în topul din Mexic
    La Reserve Paris Hotel și Spa, Franța – locul 2 în topul din Europa
    Hotel Eden, Italia – locul 3 în topul din Europa
    Hotel Plaza Athenee, Franța – locul 4 în topul din Europa

dormakaba_lodging_hotel_solutions_romania

Sistemele dormakaba RFID sunt compatibile cu tehnologia BLE, iOS și Android. Soluția de acces mobil dormakaba este o aplicație securizată mobilă end-to-end care foloseste tehnologia Bluetooth low energy (BLE). Se integrează fără probleme cu toate aplicațiile de loialitate de marcă și cu tehnologia infrastructurii lanțurilor de hoteluri, precum și cu aplicațiile de integrare mobilă folosite de o alt producător. Cloud-based mobile access permite oaspeților să-și deschidă ușile de cameră cu propriul telefon mobil sau dispozitiv, inclusiv Apple Watch, ca o alternativă flexibilă la o cartela RFID clasică.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de control acces şi produse pentru hoteluri oferite de dormakaba click aici

dormakaba România – un pas inteligent pentru soluții de acces inteligente
www.dormakaba.ro