Meniu principal

Succes în finalizarea fuziunii dintre IST Systems GmbH şi GEZE Group

ist_systems_geze

IST Systems GmbH ( firma specializată în producţia de zăvoare electromagnetice ) face parte din GEZE Group încă de acum 4 ani însă procesul de integrare deplină în cadrul grupului a fost finalizat în această perioadă, clientii GEZE beneficiind de acum înainte de mai multe soluţii şi servicii, toate dintr-o singură sursă.
Zăvoarele electromagnetice produse de IST Systems sunt utilizate la ușile de intrare pentru casele familiale, blocuri de apartamente rezidențiale, clădiri publice și ușile utilizate ca parte a sistemelor centralizate de uși având sisteme de control acces.
Prin fuziune, procesul de comandă a produselor au fost simplificat iar potențialii clienți au la dispoziţie acum soluţii complete privind utilizarea zăvoarelor electromagnetice integrate în sistemele de uși automate GEZE.

Si tot ca o noutate, pe site-ul IST System a fost dezvoltată o nouă secţiune PRODUCT FINDER – un instrument de selecţie si căutare extrem de util pentru cei care doresc un zăvoare electromagnetic ITS cu anumite funcţii specifice – detalii aici .

 

www.geze.com