Meniu principal

Spitalul Marie Curie, un proiect al companiei harghitene Zsozo

zsozo-metaflex

Departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie, una dintre cele mai importante realizări a Fundaţie Inima Copiilor, este considerat cel mai modern şi utilat spaţiu medical din acest domeniu din România.
Fiind conceput la cele mai înalte standarde europene, proiectanţii şi consultanţii proiectului au optat, atunci când s-a pus problema echipării spaţiilor cu uşi corespunzătoare, pentru marca olandeză de uşi de spital Metaflex, furnizarea şi montajul fiind realizate de compania Zsozo SRL, distribuitor oficial al mărcii în România.
zsozo-metaflex

Uşile glisante Metaflex sunt special destinate şi proiectate pentru mediul farmaceutic/medical şi sunt executate din materiale care corespund standardelor şi normelor europene specifice – respectiv standardelor internaţionale de igienă (HACCP).
Datorită proprietăţiilor de închidere semi-ermetică, modelele Metaficiänt au fost concepute pentru a fi utilizate la săli de recuperare/ reanimare, saloane de pacienţi etc.
Modelele Medicare, cu închidere ermetică, sunt destinate în special pentru săli şi blocuri operatorii, săli de preanestezie / pregătire pacienţi, săli cu radiaţii, săli de reanimare, spaţii farmaceutice, camere curate, igienice etc.

La Spitalul Marie Curie au fost montate:

  • ușă ermetică, tip MF5 Medicare – 6 buc.
  • ușă ermetică cu inserție de plumb, tip MF5 Medicare Pb – 2 buc.
  • ușă semi-ermetică, tip MF5 Metaficiänt – 7 buc.

Pe lângă uşile speciale de spital, proiectul a presupus şi montajul de uşi metalice ( marca Hörmann ) şi a unui număr însemnat de uşi de interior ( marca Huga ).

Detalii suplimentare despre uşile Metaflex dar şi despre compania Zsozo pot fi aflate accesând site-ul www.zsozo.ro.