Meniu principal

Soluțiile pentru hoteluri Senso by Calirom – proiectele verii 2017

calirom_peninsula

O vară aglomerată, cu multe întâlniri, negocieri, semnări de noi contracte și implementări de soluții marca Senso by Calirom atât la hoteluri din țară cât și din afară, urmărindu-se extinderea pe piețele din jurul Romaniei.

Dintre cele mai recente realizări sunt de menționat sistemele Calirom implementate la câteva hoteluri și unități de cazare de lux, atât din țară cât și de peste hotare, marea majoritate fiind de pe litoralul Mării Negre, la Constanța, Mamaia și Mangalia.

pachete_senso

 

Peninsula Hotel Boutique din Constanța, un hotel situat în centrul vechi al orașului, într-o locație în care urbanul se îmbină cu aromele de altă dată ale orașului de la malul Mării Negre. Peninsula Hotel Boutique dispune de 22 de camere dotate la cele mai înalte standarde cu soluțiile Calirom, creând astfel o experiență peste așteptări pentru oaspeți.
peninsula_boutique_hotel

Tot în Constanța, sistemele Senso au fost instalate la MAVA Apartamente, un proiect rezidențial cu spații de locuit în regim hotelier de închiriat pe termen scurt sau lung. Apartamentele MAVA sunt la standarde hoteliere, cu un design de lux și foarte aproape de plajă.
mava_apartamente_calirom

Un alt proiect finalizat cu implementarea soluțiilor Senso by Calirom este binecunoscutul Hotel Scandinavia din Mamaia, un hotel de renume de 5 stele situat pe plajă. Mai la sud, în stațiunea Mangalia, sistemele Calirom echipeaza si Hotelul Mera Brise. Situat pe faleza din Mangalia, Hotelul Mera Brise oferă 49 de camere de cazare, toate dotate la cele mai înalte standarde, dar și cu un design modern și aerisit plus o plajă privată pentru oaspeții săi.

Nu în ultimul rând, a finalizată implementarea soluțiilor hoteliere Senso by Calirom pentru hotelul Double Tree by Hilton Ploiești. Cu un numar de 230 de camere, acest hotel a fost o adevărată provocare pentru echipa Calirom, rezultatul final fiind o realizare de excepție.  
hotel_plaza_ploiesti

O altă realizare Calirom din ultima vreme, de data asta pe plan extern, este implementarea soluțiilor hoteliere Senso by Calirom în hotelul Park Hotel Asarel din Panagyurishte, Bulgaria. Hotelul este situat la 90 de km de capitala Sofia și 80 de km de Plovdiv, într-o locație naturală deosebită, ideală pentru o vacanță de familie. Dotarea celor 80 de camere ale hotelului a reprezentat un proiect colosal, pe care l-am realizat împreună cu partenerii bulari, firma Novatel.
Hotel_Kamengrad_Panagyurishte

 

În afară de soluțiile Senso by Calirom implementate în hoteluri de lux din România și din afară, a fost pus la punct pachetul Senso Light, o soluție care vine în completarea sistemului RMS promovat până acum de Calirom.
Mai mult, aplicația InfoStream acum este de acum disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

Mai multe detalii despre serviciile și servicii oferite de Calirom sunt disponibile pe site-ul Calirom.