Meniu principal

Soluții personalizate GEZE în a doua cea mai înaltă clădire din Capitală, Bucharest One

geze_Slimchain_top

Comunicat Geze România, 24 mai 2016

GEZE România a echipat a doua clădire ca înălțime din Capitală, Bucharest One, cu soluții personalizate, menite să asigure confort și siguranță într-un spațiu cu o înălțime de 120 metri. Pentru clădirea de birouri din nordul Bucureștiului, aflată în portofoliul Globalworth Real Estate, specialiștii GEZE au instalat sisteme de evacuare a fumului și gazelor fierbinți în caz de incendiu, soluții de admisie a aerului proaspăt, precum și o soluție personalizată de ventilare zilnică, solicitată de către beneficiar în zona bucătăriei.

„Am remarcat un trend ascendent în ceea ce privește soluțiile de protecție împotriva incendiilor, tot mai multe spații de birouri fiind interesate de sisteme performante care să le ofere siguranță în orice moment. Bucharest One face parte din această categorie, întrucât dotarea cu sisteme de desfumare și admisie a aerului proaspăt este necesară pentru o clădire de birouri de 23 de etaje și cu o suprafață de peste 50.000 mp”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

„GEZE dispune de un portofoliu bogat în soluții de ventilare electrică și RWA, iar în cazul acestui proiect am optat pentru personalizarea sistemelor, astfel încât acestea să îndeplinească funcțiile de control și siguranță, dar totodată, să se integreze într-un design discret și elegant”, a adăugat Ștefan Sevastian, responsabil al diviziei safety GEZE România.

GEZE_Slimchain_1

Clădirea Bucharest One a fost dotată de către specialiștii GEZE cu un sistem de desfumare, care asigură în același timp și închiderea perimetrală a ferestrelor. Această soluție personalizată este formată din 110 motoare cu lanț GEZE Slimchain 800 mm, modificate la cererea clientului la 600 mm și 110 motoare de închidere GEZE Powerlock, împreună reușind să îmbine funcționalitatea cu design-ul atractiv. Soluția de evacuare a fumului și gazelor fierbinți este completată de 10 motoare GEZE Powerchain 800 mm, un sistem performant de acționare cu lanț pentru elemente mari și grele de fereastră, a cărui cursă a fost personalizată la 600 mm, precum și de 10 motoare de închidere GEZE Powerlock pentru ferestrele mai mari decât cele standard.

Comunicat de presă complet este disponibil aici.