Meniu principal

Soluții hoteliere Senso by Calirom la Platinia Luxury Suites, cel mai nou hotel de 5 stele din Cluj-Napoca

Platinia_Luxury_Suites_Hotel_calirom

Noul concept imobiliar Platinia este unul din proiectele spectaculoase ale acestui an, care va revigora o zonă plină de istorie și tradiţie din centrul Clujului.
Pe fosta locaţie a fabricii de bere, în centrul orasului, s-a construit un proiect imobiliar unic, atât din punct de vedere arhitectural cât și al serviciilor oferite, cuprinzând un ansamblu rezidenţial, o galerie comercială premium, inaugurata deja în primăvara acestui an și un hotel de lux.

Platinia Luxury Suites Hotel, parte integrantă Platinia va pune la dispoziția oaspeților 121 camere cu cele mai moderne dotări și având finisaje de lux. Acestea sunt dispuse pe 11 etaje și includ un penthouse cu o terasă panoramică la ultimul etaj, două apartamente prezidențiale dar și 3 săli cu dotări complete pentru conferințe și evenimente.

Pentru cele 121 de camere s-a optat pentru soluția completă Senso by Calirom, specialiștii Calirom regândind sistemul de online access pentru a se putea integra în design-ul hotelului, mai precis în panourile de la intrarea în camere.
Accesul în camerele Platinia Luxury Suits se face astfel extrem de ușor cu ajutorul sistemului Senso by Calirom.

calirom_control_acces_platinia_luxury_suitesPlatinia_Luxury_Suites_Hotel_usi_calirom

 

Galerie foto camere Platinia Luxury Suites Hotel

 

Despre Senso by Calirom
Soluțiile Senso by Calirom sunt împărțite în două mari categorii: prima, Senso Guest însumând soluțiile camerei de hotel pentru a spori confortul oaspetelui în cameră. În cea de-a doua categorie, Senso Master  se regăsesc sistemele tehnologice dedicate hotelierilor pentru mai mult control și eficiență în administrarea tuturor spațiilor din hotel, 24/24.
Cea mai recentă inovație proprie Calirom este interfața inteligentă unică, o inovație pe piața românească, denumită InfoStream. InfoStream este soluția apărută din necesitatea de a acoperiri în timp real nevoia de comunicare și interacțiune dintre oaspete și hotelier.

Soluții hoteliere la un alt nivel! – www.calirom.ro

 

Sursa foto: Facebook Platinia Luxury Suites