Meniu principal

Soluții de securitate și control acces de la Expert Service 24/7

expert_service_hormann__bisecur

Expert Service 24/7 furnizează și instalează la cerere sisteme de acționare automată a ușilor, ce pot fi comandate de la distanță, cu ajutorul internetului sau prin intermediul unei aplicații instalată pe smartphone ori tabletă.

Sistemul BiSecur Gateway este furnizat de partenerii de la Hörmann, aplicaţia pusă la dispoziţie în mod gratuit permiţând acționarea într-un mod comod a uşilor de garaj, a porţilor de intrare în incintă, a uşilor de la intrarea în locuinţă, etc.  Cu ajutorul receptorului Hörmann pot fi controlate inclusiv iluminarea interioară sau exterioară, precum și alte aparate electrice.
expert_service__bisecurÎn cazul în care ușile sunt echipate cu broască automată S5 / S7 Smart, aplicația permite și interogarea poziţiei uşii sau starea acesteia (dacă este închisă sau a fost uitată deschisă).

Aplicația permite utilizarea mai multor funcții simultan, de exemplu pot fi comandate în același timp ușa de la intrare în locuință si deschiderea ușii (ușilor) de garaj.
Expert Service-control-acces-Hormann-4Administratorul sistemului poate desemna până la 10 alți utilizatori, fiecare având posibilitatea de a efectua până la 16 funcții diferite. Acesta poate stabili aparatele ce urmează a fi utilizate de fiecare utilizator în parte. Astfel, se asigură un control complet, de exemplu: vecinul poate să deschida poarta de intrare în incintă în timp ce proprietarul este în concediu, dar nu poate să deschidă ușa pentru a intra în locuință.

 

www.service-expert.ro