Meniu principal

Sistemul de feronerie oscilo-batantă Roto NX pentru lemn şi PVC – convingător, sigur şi flexibil

sistem_feronerie_Roto_NX_2018

Roto marchează începutul anului 2018 prin introducerea unui noului sistem de feronerie oscilo-batantă pentru lemn şi PVC, Roto NX.
Acesta dispune în continuare de tot ceea ce apreciază producătorii de ferestre la Roto NT, cel mai vândut sistem de feronerie oscilo-batantă din lume. Şi în plus, aduce multe elemente noi, ceea ce face producţia de ferestre mai eficientă şi fereastra oscilo-batantă mai atractivă.

Roto NX este un ajutor real pentru producătorii de ferestre care vor să realizeze produse de calitate şi sigure din punct de vedere funcţional şi va fi un sistem care îşi va pune amprenta asupra pieţei de tâmplărie, la fel ca şi sistemele anterioare de la Roto. Cei care au utilizat deja Roto NT vor trece la Roto NX investind o singură dată într-un viitor sigur.
roto_nx_avantaje

Pe lângă inovaţii, au fost optimizate în ultimii doi ani multe componente ale programului Roto NT, totul în beneficiul clientului. Structura programului şi caracteristicile Roto NX vor fi recunoscute imediat de către fiecare utilizator al sistemului Roto NT. Procesele obişnuite din cadrul producţiei de ferestre, precum şi din colaborarea cu Roto, rămân nemodificate.
Şi ca întotdeauna, schimbarea sistemului este asistată de Roto Lean. Acest lucru înseamnă că producătorul de ferestre va fi ghidat şi consiliat în mod corespunzător pe parcursul trecerii la Roto NX, de o echipă competentă de experţi.

Bine pregătiţi pentru solicitările viitorului
Producătorii profită de trecerea la Roto NX, fiindcă prin utilizarea acestui nou sistem de feronerie oscilo-batantă pot face faţă cu succes solicitărilor momentului. Un producător de ferestre este de exemplu, bine pregătit pentru trecerea la automatizarea locuinţei cu Roto NX. Creşte nevoia de siguranţă în locuinţă și astfel, ferestrele Roto NX TiltSafe devin o soluţie convingătoare. Căci Roto oferă clienţilor săi posibilitatea de a realiza o fereastră oscilo-batantă fie acţionată manual, fie acţionată electric, care permite clasificarea în clasa de siguranţă la efracţie RC 2 (certificat RC 2 în curs de pregătire), chiar şi în poziţia batată.

roto_nx_detalii

Convingător prin design şi funcționalitate
Aspectul interesant al noii balamale Roto NX susţine un design modern al ferestrei. Ventilaţia integrată asigură, după dorinţă, un aer proaspăt în fiecare încăpere. Ventilarea va fi efectuată, iar deschiderea va fi, pentru prima dată, sigură. Setul de balamale Roto NX suportă în varianta standard cercevele cu greutăţi mari. Pentru cei ce doresc să producă în mod eficient şi economic ferestre bune, nu poate exista altă cale decât Roto NX. Programul oferă, prin inovaţiile sale, o varietate funcţională mai mare şi mai multe posibilităţi de utilizare.

Roto NX, detalii şi informaţii complete, click aici.

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro