Meniu principal

Sistemele GEZE Slimdrive: acţionare ireproşabilă, funcţionare perfectă şi doar 7 cm înălţime

GEZE,ca producător de top la nivel internaţional, oferă o serie completă de modele de acţionări automate pentru uşi, cu un design de 7 cm.
La Slimdrive SL sistemul puternic de acţionare al uşilor glisante automate se află într-o înălţime de doar 7 cm, ceea ce înseamnă că se poate monta elegant în aproape orice faţadă.
Cu Slimdrive SL obţineţi lăţimi mari de deschidere. Acţionarea dispare în faţadă, iar în locul acesteia apare transparenţa şi o estetică consecventă. Dispozitivele de închidere cu vergele duble şi cremone aparţin trecutului.
Pe lângă acestea, Slimdrive SL permite şi înălţimi de trecere mai mari şi, precum şi modelele Slimdrive SL-FR pentru căile de evacuare şi ieşirile de urgenţă şi Slimdrive SL-IGG, sistemul asigură şi mai multă transparenţă.
geze_slimdrive_articol

Construcţia sistemului
Slimdrive SL este un sistem de montaj complet modular, conceput doar din aluminiu, şi care constă din profiluri de montaj, profiluri de şine de rulare, capac de acoperire şi elemente laterale.

  • Înălţimea de montaj de doar 7 cm
  • Adâncimea de montaj de doar 188 mm
  • Toate racordurile sunt de tip introduceri
  • Componentele de acţionare se prind pe profilul şinei de rulare prin înşurubare
  • Şina de rulare cu componentele de acţionare se prinde cu flanşă, fără găurire, de profilul suportului
  • Profiluri speciale din aluminiu eloxat
  • Profiluri pentru capac obţinute prin extrudare

În siguranţă chiar şi în caz de urgenţă
Slimdrive SL-FR este o piesă puternică a tehnologiei de vârf: O acţionare de doar 7 cm înălţime, care îndeplineşte normele speciale pentru utilizarea la căile de evacuare şi ieşirile de urgenţă – autorizat conform AutSchR.
geze_slimdrive_bo

Slimdrive SL-FR are aceleaşi caracteristici de calitate ca şi Slimdrive SL. Pentru a asigura siguranţa căilor de evacuare şi a ieşirilor de urgenţă comanda sistemului este realizată redundant în legătură cu un sistem complet.
În caz de întrerupere de curent sau avarie, prin redundanţă se asigură faptul ca uşa glisantă să se deschidă automat în regimurile de funcţionare „Automat“ şi „Evacuare“. În poziţia de program „Noapte“ blocajul împiedică deschiderea neautorizată a uşii.

Slimdrive SL-BO îndeplineşte de asemenea ca şi Slimdrive SL-FR normele referitoare la uşile glisante automate din căile de evacuare şi ieşirile de urgenţă (AutSchR), iar modelul este verificat.
Grupa BO permite o rabatare a canaturilor în direcţia de evacuare – într-o anumită măsură este un sistem de uşă glisantă cu feronerie batantă. Slimdrive SL-BO se poate livra ca model cu unul sau două canaturi cu elemente laterale batante

 

Gama completă de acţionări uşi glisante Slimdrive GEZE sunt disponibile pe pagina specială, click aici