Meniu principal

Sistem de deblocare magnetică pentru uşile în două canaturi

push_go_evo

Compania italiană Celegon a scos pe piaţă Push & Go EVO, un nou sistem magnetic pentru deblocarea canatului fix de al unei uşi duble sau deblocarea canatului inactiv a unei uşi în două canaturi. 
Push & Go EVO deblochează canatul printr-o simpla apăsare a unui buton. Închiderea uşii este garantată de un sistem invizibil magnetic, prin simpla împingere a uşii pe poziţie.

Uşurinţa în utilizare şi funcţionalitatea deosebită recomandă acest sistem pentru a fi montat în locurile în care se deschid frecvent uşile şi unde situaţiile de urgenţă impun o deschidere rapidă: cum ar fi spitalele, reşedinţele, şcolile sau blocurile de apartamente.
Comparativ cu zăvoarele tradiţionale, Push & Go EVO îmbunătățeşte aspectul uşii iar deschiderea se realizează mult mai uşor de către oricine, cu un efort fizic mult mai mic ( cum ar fi copiii, persoanele în vârstă sau persoanele cu handicap ).
Butonul Push & Go EVO se instalează pe cantul uşii, la orice înălţime convenabilă şi accesibilă.

push_go_evo_detaliu

Push & Go EVO se livrează într-un kit universal de instalare, pentru montajul pe uşile duble, de orice înălţime sau grosime cu sistem de deschidere prin batare sau glisare.
Catalogul de prezentare este disponibil în format pdf ( click aici ) iar informaţii suplimentare se pot afla accesând site-ul Celegon.

Şi tot din gama de produse oferite de Celegon, mai jos este un film de prezentare al Compack Living 180 Folding Door System, un model de uşă pliabilă mai puţin cunoscut în România, însă extrem de util în cazul spaţiilor care nu permit deschiderea complet a foii unei uşi normale.

 

www.celegon.it