Meniu principal

Simax Automatic: compartimentări din sticlă, cu izolare fonică, marca Fantoni

IWallspace-simax

Introduse recent în portofoliul de produse premium oferite de Simax Automatic Bucureşti, compartimentările interioare Fantoni ( Italia ) se remarcă în primul rând prin designul modern, transparenţă şi prin uşurinţa cu care se poate integra în orice spaţiu interior, oferind întreaga libertate în ceea ce priveşte designul sau diversele solicitările privind funcţionalitatea spaţiului.
I-Wallspace reprezintă o soluţie completă de compartimentare, cu multiple variante de montaj sau modularitate iar varianta cu 2 foi din sticlă permite o izolare fonică excelentă, de până la 41 db.

IWallspace-interior

Extrem de versatil, acesta permite introducerea diverselor cablaje electrice sau de comunicaţie, se pot folosi inclusiv panouri fonoabsorbante şi se poate integra foarte uşor la montaj în orice tip de tavan, perete sau pardoseală ( inclusiv padoseală flotantă ).
Pentru montaj se foloseste un singur model de profil din aluminiu anodizat existând accesorii suplimentare care permit folosirea unor panouri simple din sticlă, panouri duble din sticlă sau folosirea unor panouri pline ori a panourilor radiante Fantoni RadiantWall.

Catalogul este prezentare este disponibil printr-un singur click aici iar pentru detalii şi informaţii suplimentare despre compartimentările I-Wallspace Fantoni:

Simax Automatic Bucureşti
telefon – 021 313 23 00, 021 313 23 08
e-mail – office.simax@gmail.com