Meniu principal

Siatec: Uşi cu izolare termică ThermCord pentru un ambient plăcut

usi_thermcord_siatec

Cu toţii ne aducem aminte de ziua aceea a lunii august când biroul asudă iar aerul condiţionat nu mai face faţă şi de săptămâna rece din ianuarie când cele 2 recepţionere îngheaţă lângă intrare împreună cu acel grup de clienţii care aşteaptă să primească informaţii.

În mare măsură, când vine vorba de extreme termice ne gândim preponderent la confortul nostru fizic şi al clienţilor noştri, totuşi, când luam în calcul conceptul de izolare termică, sunt mai multe puncte de vedere de luat în calcul.

Atunci când trebuie luat în considerare un aspect precum cel al izolarii termice, majoritatea clădirilor se concentrează pe aspecte precum pereţii, ferestrele, podeaua şi tavanul. Însă, o mare parte din schimbul de temperatură este făcut prin uşă. Fie că este lăsată deschisă de către angajaţi sau are parte de o izolare termică deficitară, uşa este elementul principal responsabil de transferul termic nedorit.

thermcord_siatec

Odată cu transferul termic nedorit şi o izolare termică slabă, consumul de gaz şi curent pentru menţinerea unei temperaturi ambientale plăcute va creşte direct proporţional cu suma rezervată costurilor pentru utilităţi. Acest lucru se întâmplă datorită lipsei unui sistem integrat pentru izolare termică.

Soluţia pentru această problemă este uşa automată RECORD cu izolare termică ThermCord.

Informaţii complete despre uşile automate ThermCord se pot accesa în pagina dedicată clikc aici
Informaţii complete despre RECORD | BLASI  se pot accesa în pagina oficială Record Romania