Meniu principal

Shopping Mall Timişoara: 31 martie, termen de finalizare

shopping-city-timisoara

Extrase din comunicatul de presă Nepi Invest, 2 februarie 2016

Finalizarea fazei a doua de construcţie a Shopping City Timişoara, plănuită pentru  data de 31 martie, va aduce pe piaţă cel mai mare si mai modern centru comercial din vestul ţării ….
“Investiţia NEPI în valoare de 83,8 milioane de Euro in Shopping City Timisoara reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investiţii din ultima perioadă din judetul Timiş. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrărilor la Shopping City Timişoara, Faza II, reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an. Vrem să oferim un mall care să depăşească aşteptările timişorenilor şi intregii populaţii din regiunea de vest a României. Shopping City Timişoara va oferi, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică a regiunii de vest”, afirmă Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI. … Comunicatul complet Nepi poate fi citit aici

Dacă la intrarea in Hipermarketul Carrefour ( faza I a proiectului, inaugurat anul trecut, în noiembrie ) uşile glisante automate telescopice sunt marca G-U ( Gretsch-Unitas ), livrate şi montate de Simax Automatic din Bucureşti, pentru intrarea principală, arhitecţii au prevăzut o uşă rotativă automată de mari dimensiuni. Aşteptăm cu interes să aflăm brandul care îşi va trece în portofoliu aceast proiect.

Până atunci, o imagine a intrării în Hipermarketul Carrefour şi o fotografie cu parcarea plină de maşini din seara deschiderii ( 26 noiembrie 2016 ).
carrefourusi_intrarecarrefour_parcare

Sursa foto: RATT forum