Meniu principal

Sfaturi de la PENOSIL: cum să eviți efectul de „toc umflat”; uși ce nu se mai închid

penosil_toc_umflat

Ai pățit și tu, sau ai auzit de la alții? Ai montat o ușă la interior care a doua zi nu se mai închidea? Sau care avea vizibil tocul deformat?

Ghinion? Nu chiar.

Cel mai probabil nu a fost montată corespunzător făcându-se fixarea / etanșarea cu o spumă poliuretanică nepotrivită.

Este important să acorzi atenție alegerii spumei potrivite pentru montajul ușilor și ferestrelor, mai ales a ușilor de interior, ce sunt din materiale „lemnoase” celulare (relativ fragile) și au o frecvența mare de închidere/deschidere. Sau de trântire, atunci când e lumea supărată prin casă.

Așa că, păstreaza-ți liniștea în casă, și la propriu și la figurat, cu Penosil Window&Door Elastic.

Această spumă este elastică și are o caracteristică foarte importantă. După uscare și întărire nu exercită presiune în rost. Se usucă foarte repede și poate fi tăiată după doar 30 de minute de la aplicare. Tăierea spumei nu afectează izolarea fonică, izolarea termică, sau durata de viață.

În plus:

  • Este și all-season, putând fi aplicată și iarna, la temperaturi ale aerului de până la -5 grade C, și cu o rezistență a spumei întărite între -50°C…+90°C
  • Economisești bani pe energie. Are proprietăți excelente de izolare termică.
  • Asigură izolare fonică extrem de eficientă.
  • Rămâne elastică.
  • Nu va permite apariția mucegaiului.
  • Se poate vopsi.
  • Și are o durabilitate garantată de minimum 10 ani:

PENOSIL reprezintă brandul principal al companiei Wolf Group. Wolf Group reunește unitățile de producție și vânzări ale Krimelte (Estonia), producător printre liderii internaționali de materiale și produse chimice pentru construcții, și Olive Quimica (Spania), producător de etanșanți și adezivi profesionali, cu 40 de ani de experiență pe piața europeană.

Produsele Penosil sunt disponibile în noul magazin online penosil.ro sau pot fi achiziționate din magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG și în magazine de construcții și finisaje din întreaga țară.

www.penosil.com/ro/