Meniu principal

Se caută country manager

head-hunting-news

Anul trecut în InfoHale era publicată o informaţie interesantă despre o firmă de head hunting care era în căutarea unui director de vânzări pentru un client internaţional :

” … firma de head hunting a fost angajată de către un nou jucător ce va intra pe piaţa uşilor industriale din România. Modul în care acest nou jucător a decis să “recruteze” un nou director de vânzări este şi prin urmărirea atentă a cel puţin 30 de companii active pe piaţa industrială din România, de la care doreşte să “coopteze” un angajat cheie.  Postul ce va trebui ocupat este de director/manager naţional de vânzări. Şi mai interesantă este lista firmelor pe care le are în vizor, mai ales că nu se referă strict la furnizori de uşi industriale … ”

 informaţia completă poate fi citită aici

hunting

Ştirea de actualitate este că, în această perioadă, o alta firmă de recrutare specializată în head hunting a încheiat un contract de 16.000 de euro pentru recrutarea unui country manager la subsidiara locală a unui client german ( probabil pe un salariu de 2.500-3.000 euro, dacă este să ne raportăm la valoarea contractului de recrutate ).
Din puţinele informaţii deţinute, ştim că se caută un manager cu experienţă pentru a organiza şi a aduce în parametri planificaţi subsidiara locală. Cum sunt puţine firme germane în acest domeniu ( aproximativ 60 ) şi destul de puţine cele care au declarat pierderi sau profituri foarte mici, rămân doar câteva companii în discuţie. Vom urmări cu interes această informaţie şi cel mai probabil în toamnă vom avea mai multe detalii.