Meniu principal

Schimbare la vârful managementului de vânzari Gretsch-Unitas (G-U)

meesenburg_top

La începutul lunii decembrie a fost anunţată plecarea, după o activitate de 30 de ani în cadrul G-U, a Dl. Hans Bentheimer, managerul de vânzări şi marketing Gretsch-Unitas ( G-U ), acesta urmând să ocupe o poziţie de top manager în cadrul Meesenburg. De pe noua funcţie, Hans Bentheimer va coordona, începând cu ianuarie 2017, dezvoltarea şi extinderea Meesenburg Metal Group la nivelul Germaniei.
Neoficial, managerii G-U au anunţat că noul manager de vânzări şi marketing G-U este deja stabilit, acesta activând până în prezent în cadrul companiei concurente direct, Roto Frank – divizia Ferestre de mansarda şi accesorii”. Ca o coincidenţa, în urmă cu 2 săptămâni oficialii Roto au anunţat plecarea Dl. Udo Pauly care deţinea funcţia de director de marketing.

Messenburg Metal Group şi-a făcut deja simţită prezenta la începutul acestui an şi în România prin achiziţia companiei Termo Sistem Trading din Târgu Mureş ( detalii aici ) iar planurile pentru următorii ani prevăd o dezvoltare mai accelerată şi ocuparea unui segment important din piaţa distribuitorilor de feronerie din România.

Sursa foto: Fenster-Türen-Technik