Meniu principal

S-a lansat www.arhispec.ro

arhispec

Cunoscuta companie de marketing în construcţii IBC Focus a lansat platforma online www.arhispec.ro, prin care se doreşte realizarea celei mai mari biblioteci online cu documentaţii tehnice pentru arhitecţi şi proiectanţi.

arhispec-logo

Lansarea unui astfel de proiect pe o piaţă aflată în stagnare de câţiva ani buni, în care bugetele de marketing ale firmelor sunt destul de restrânse şi mai ales în care există deja o platformă concurentă ( ne referim aici la www.spatiulconstruit.ro ) poate părea o acţiune temerară însă numărul mare de firme deja înscrise prefigurează un început mai mult decât promiţător.
Din domeniul uşilor, feroneriei sau al sistemelor de închidere sunt deja înscrise: Alexiana Group, Alfa Cluj, Dekoflex Glass Design, Doorland Mob&Doors, Dusador, Daho Design, Deko Doors, Ekko, Exim Lemn, Emi International, Geze, G-U Ferrom, Kondor, Porta Serv, Roto România, Unilux, White Design & Service Usi.

„Acest proiect este unic în România şi a fost creat cu intenţia de a stoca într-un singur loc şi de a aduce la îndemâna arhitecţilor, proiectanţilor şi designerilor opţiunile pe care le au atunci când sugerează produsele pentru un proiect. Totodată, platforma este o uriaşă sursă de inspiraţie pentru proiectanţii care doresc construcţii inovatoare în România, un google al materialelor de construcţii”, a declarat Andrei Spătaru, CEO IBC Focus. – sursa Info Hale