Meniu principal

Rustler România își mărește echipa de experți cu 10%, până la 100 de angajați

rustler_romania_nov_2017

București, 15 noiembrie 2017 – Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, cu o experiență de peste 80 de ani în Europa, urmărește extinderea, la nivel local, a echipei de experți cu încă 10 facility managers, ajungând astfel până la 100 de persoane care gestionează proiecte la nivel național. Această decizie se bazează pe creșterea numărului de proprietăți din portofoliul companiei, dar și cu 40% a business-ului.

”Investiția în oameni și cunoaștere sunt cele care vor atrage și performanța. De aceea, credem în dezvoltarea sustenabilă și consolidarea echipei și suntem în cautarea permanentă a noi profesioniști. Ne dorim ca până la finalul anului să avem o echipă mai bogată cu până la 10 persoane: ingineri de mentenanță specializați în sectorul office și tehncieni calificați. Domeniul nostru este unul în care nu îți poți permite personal slab sau necalificat, de noi depinzând siguranța a sute de mii de oameni, dar și investiții de peste 800 de milionane de euro.
Așadar, pentru fiecare membru nou în echipă și nu numai vom pune la dispoziție training-uri, certificări și specializări specifice pentru a crește productivitatea, eficienţa, creativitatea, spiritul inovator, asset-uri pe care să le putem transforma într-o creştere pe termen lung”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

Daniel State_FotoCredit Andrei Grigore_DespreUsi
Daniel State, Managing Director Rustler România

Compania a ales să desfășoare procesul de recrutare folosind un mix de canale, de la site-uri de profil, recomandări sau cerințe specifice ale proprietarilor, dar și prin colaborări cu firmele de recrutare. ”Viitorii noștri colegi trebuie să împărtășească aceleași valori umane, să aspire la idealuri profesionale realiste, dar și îndrăznețe, noi având grijă să le oferim un climat de muncă la standarde occidentale, unde fiecare membru este apreciat și respectat la adevărata sa valoare. Ne bazăm reciproc unii pe ceilalți și ascultăm activ nevoile angajaților noștri”, a adăugat Daniel State.

 

Comunicatul Rustler România complet este disponibil aici