Meniu principal

Roto Patio Fold – feronerie premium pentru sistemele armonice-culisante

roto_patio_fold_pagina

Roto Patio Fold – reprezintă cel mai înalt nivel de inovaţie şi tehnologie.
Acest sistem permite elementelor vitrate să fie pliate şi deschise în lateral fără probleme, creând un spaţiu larg deschis.
Cerceveaua oscilo-batantă integrabilă funcţionează independent de elementele pliante. Aceasta poate fi utilizată în poziţie batantă pentru ventilaţie sau ca o uşă de balcon sau terasă.
Caracteristicile noului prag sunt eficienţa energetică sporită şi cărucioarele confortabile, asigurând astfel un nivel ridicat în ceea ce priveşte usurinţa în utilizare.

Această diversitate de posibile utilizări face din Roto Patio Fold un produs dorit de arhitecţi şi constructori.
Sistemele armonice-culisante ample sunt ideale pentru săli de conferinţă şi clădiri de birouri, hoteluri şi case de oaspeţi, precum şi pentru clădiri utilizate de către persoane în vârstă şi persoane cu handicap. Roto Patio Fold este de asemenea o opţiune ideală pentru utilizarea în cadrul sectorului privat. Familiile beneficiază de un acces îmbunătăţit la grădini de iarnă sau terase şi o economie de spaţiu în zona de locuit.
Feroneria Roto Patio Fold este potrivită pentru profile din lemn, lemn/aluminiu, aluminiu şi PVC.


Cărucioare optimizate: confortabile, silenţioase şi durabile

Ghidajul precis al cărucioarelor este asigurat de role laterale din PVC
rezistente la uzură, montate pe rulmenţi cu bile. Acest lucru asigură o utilizare simplă, silenţioasă, confortabilă şi cu durată lungă de viaţă a elementelor armonice-culisante înalte şi grele.
Bine de ştiut: Instalarea cercevelei pe cărucior se realizează simplu şi sigur datorită unui dispozitiv care previne desprinderea căruciorului din elementul de suport.
Roto Patio Fold este extrem de flexibil datorită multiplelor opţiuni de reglaj. Cu ajutorul unei chei de tip imbus, se poate realiza simplu un reglaj pe înălţime de +/-3 mm.

carucioare_roto_patio_fold

prag_roto_patio_fold

Praguri îmbunătăţite cu eficienţă energetică: Acces fără obstacole

Combinaţia de materiale şi tehnologia avansată Roto asigură faptul că noul prag îmbunătăţit oferă un nivel ridicat de eficienţă energetică.
Datorită barierei termice caracteristicile de etanşeitate sunt crescute în mod semnificativ.
O barieră termică optimizată previne condensul şi formarea mucegaiului în intervalul 20 °C / -10 °C. Caracteristicile accesului fără obstacole oferit de Roto Patio Fold în conformitate cu DIN 18040 sunt condiţii esenţiale în arhitectura modernă, ca şi în viaţa de zi cu zi.

  

Cu feroneria premium Roto Patio Fold pentru profile din lemn, PVC şi aluminiu se pot realiza elegant şi eficient sisteme armonice-culisante cu suprafeţe mari, cu elemente a căror greutate a cercevelei poate ajunge până la 100 kg.
Toate uşile pot fi pliate comod, realizând economie de spaţiu si pot fi glisate pe o lăţime totală a ramei de până la 6 m.

Caracteristici tehnice

 • Sisteme armonice-culisante pentru lemn si PVC
  – lăţime exterioară a ramei până la 6000 mm
  – lăţimi ale falţului cercevelei de la 450-1200 mm la cerceveaua de trecere
  – lăţimi ale falţului cercevelei de la 450-900 mm la cerceveaua pliată
  – înălţimi ale falţului cercevelei de la 600-2800 mm
  – greutăţi ale cercevelei până la 100 kg
 • Sisteme armonice-culisante pentru aluminiu
  – lăţime exterioară a ramei până la 6000 mm
  – lăţimi ale falţului cercevelei între 480-1230 mm la cerceveaua de trecere
  – lăţimi ale falţului cercevelei între 480-930 mm la cerceveaua pliată
  – înălţimi ale falţului cercevelei între 630-2830 mm
  – greutăţi ale cercevelei până la 100 kg

Tehnologie de înaltă calitate, design de succes
Roto Patio Fold nu numai că îndeplineşte cerinţe ridicate în ceea ce priveşte tehnologia şi confortul, dar este de asemenea caracterizat şi printr-un design sofisticat: îngust, elegant şi disponibil în mai multe variante de culori.
Acest lucru permite sistemului premium armonic-culisant să seteze noi cerinţe în materie de design.

Suport de cărucioare robust:
Permite cercevele înalte şi grele
Roto Patio Fold acoperă o plajă de aplicabilitate extinsă în ceea ce priveşte dimensiunile şi greutatea.suport_carucioare_roto_patio_foldUtilizarea noilor suporţi de cărucioare îmbunătăţiţi cu pini de ghidare şi şuruburi suplimentare permite folosirea cercevelelor cu greutăţi de până la 100 kg în condiţii de siguranţă. Elementele pliante cu o înălţime de 2,8 m permit o vedere perfectă spre exterior, chiar dacă sunt închise sau deschise.

Film prezentare Roto Patio Fold

Roto Patio Fold- sistemul armonic-culisant ce îndeplineşte cele mai înalte cerinţe

Sistemul armonic-culisant Patio permite un acces generos la terasă, grădină de iarnă, sală de conferinţe, cameră de oaspeţi sau spaţii de lucru şi – dacă se doreşte – un acces fără obstacole.
De asemenea, aceste sisteme pot fi montate foarte bine ca delimitatoare de spaţiu. Pe lângă utilizarea în hoteluri şi la spaţiile pentru gătit, sistemele armonic-culisante se utilizează din ce in ce mai des în cadrul spaţiilor private de locuit.


 

 

 

logo_roto_small

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Roto România SRL
Tel: + 40 31 228 15 86, Fax: +40 031 228 15 89
www.roto-romania.ro , info.ro@roto-frank.com

coperta_roto_patio_fold_general
Broşură Roto Patio Fold

coperta_roto_patio_fold
Catalog tehnic Roto Patio Fold