Meniu principal

Roto Patio Alversa – prezentare produs

roto_patio_alversa_foto

Roto Patio Alversa – Avantaje pentru utilizatorii finali!

Grad înalt de confort la utilizare
Mecanismul inovator de deschidere şi închidere asigură o funcţionare uşoară şi silenţioasă. Elementele speciale de amortizare asigură un comportament optim de funcţionare şi oprire a cercevelei. Toate variantele sistemului culisant în plan paralel pot fi acţionate intuitiv, la fel ca ferestrele oscilo-batante convenționale.
Sistemul culisant în plan paralel Roto Patio Alversa | PS Air Com asigură un confort deosebit la utilizare: Prin rotirea mânerului, cerceveaua este batantă automat – nu este necesară împingerea manuală a cercevelei. Astfel, chiar şi uşile culisante mari şi grele de până la 200 kg pot fi manevrate fără efort.

Aspect uniform
Utilizarea mânerelor standard de fereastră, precum Roto Line şi Roto Swing, conferă un aspect uniform atât sistemelor culisante cât şi ferestrelor oscilo-batante din locuinţă.

Unic pe piaţă! – Pentru prima dată pe piaţă, Roto lansează o feronerie pentru sisteme culisante în plan paralel cu ventilaţie batantă.

Datorită sistemului modular, Roto Patio Alversa îndeplineşte cerinţele individuale ale clienţilor. Un singur sistem acoperă patru soluţii diferite. Astfel, Roto Patio Alversa poate fi configurat ca sistem culisant în plan paralel sau batant-culisant. În funcţie de variantă, se poate opta pentru ventilaţie de noapte sau ventilaţie batantă
roto_patio_alversa_optiuni

Caracteristici tehnice

  • Sisteme culisante în plan paralel si batant-culisante cu profile din lemn, PVC si aluminiu
  • Greutate a cercevelei de până la 200 kg
  • Lăţimi ale falţului cercevelei între 600 şi 2.000 mm
  • Înălţimi ale falţului cercevelei între 600 şi 2.700 mm
roto_patio_alversa_detaliu_1
roto_patio_alversa_detaliu_3
Important! – pentru fabricanţii de tâmplărie

Costuri minime de depozitare şi logistică
Roto Patio Alversa reduce la minimum costurile de producție, depozitare şi logistică. Acest lucru este asigurat de combinarea sistemului universal de închidere mediană cu mânerul universal şi sistemul modular de culisare.
Se utilizează acelaşi sistem de închidere mediană din programele Roto NT și Roto AL pentru toate variantele Roto Patio Alversa. În plus, se poate utiliza acelaşi mâner pentru toate variantele.
fabrica_roto_interior

Cheltuieli administrative minime
Prin combinarea inteligentă a componentelor din programul extins Roto NT și Roto AL cu componentele specifice Roto Patio, cum ar fi căruciorul, foarfeca de culisare sau setul de şine se poate asigura utilizarea frecventă de piese identice pentru toate variantele. Astfel, sunt reduse costurile de depozitare şi cele logistice

Film prezentare pentru utilizatori ( lb. germană )

 

Descarcă documentaţie:Roto Patio Alversa – prezentare (lb. română) / Roto Patio Alversa – tehnic (lb. germană)
Detalii suplimentare:Roto România: www.roto-romania, info.ro@roto-frank.com