Meniu principal

Roto Inline – Sisteme de feronerie pentru ferestre şi uşi culisante simple

usa_glisanta_roto_inline

Soluţia folosită din ce în ce mai mult peste tot în lume pentru uşile de terasă sau balcon este cea cu feronerie culisantă simplă – motivul principal fiind economia de spaţiu la deschidere asigurată de cerceveaua culisantă în detrimentul celei batante dar şi faptul că se poate realiza suprafeţe vitrate mult mai mari.

Cu sistemul de feronerie culisantă Roto Inline, construit modular pentru uşi din aluminiu, PVC sau lemn se pot realiza, confortabil şi practic, ferestre şi uşi de balcon sau terasă culisante cu cercevele ce cântăresc până la 200 kg.

Feroneria Roto Inline complet ascunsă cu închidere multipunct convinge prin multe avantaje şi permite prin principiul său modular o multitudine de posibilităţi: toate componentele se montează simplu şi se combină fără probleme în conformitate cu solicitările individuale ale beneficiarului pentru siguranţă, confort şi un design deosebit.

Roto Inline este recomandată pentru:

  • Ferestre şi uşi culisante din aluminiu, PVC sau lemn
  • Greutăţi ale cercevelei de până la 200 kg

Mânerele confortabile culisante cu un design Roto Line elegant îmbină tehnica viitorului şi estetica. Pe lângă uşurinţa în utilizare, noua familie de mânere convinge prin diversitatea mare de variante disponibile: şase seturi diferite, fiecare constând într-un mâner interior şi unul exterior, disponibile în diverse culori atractive. Toate mânerele sunt robuste şi calitative şi împiedica utilizarea greşită.

manere_roto_inline

O alternativă– înainte de toate pentru ferestrele culisante – este mânerul Roto Pop-up.
Acesta este soluţia ideală pentru două cercevele culisante care se deplasează şi se suprapun. Mânerul este situat aproape în acelaşi plan cu profilul, poate fi însă ridicat în afară şi rotit cu o forţă minimă pentru a deschide cerceveaua culisantă. Ulterior mânerul poate fi aşezat din nou în poziţia iniţială pentru a permite ca cerceveaua culisantă să se intersecteze complet. Pe lângă versiunea standard există şi o variantă cu încuietoare.

manere_Roto_Pop_up

Catalog Roto Inline în limba engleză este disponibil printr-un simplu click aici.

Roto Romania – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro