Meniu principal

Roto AL Designo pentru tâmplarie din aluminiu

roto-al-designo

Balamalele Roto NT Designo pot fi montate acum şi pe profile din aluminiu cu canal de feronerie de 16 mm.

Unic: balamaua cu clemă Roto NT Designo Alu se fixează simplu în canalul tocului, total independent de geometria sistemului de prindere a ramei!
roto-nt-designo

Roto NT Designo – nu există balamale vizibile din exterior, nu există capace de mascare – nimic nu afectează optica uşii sau a ferestrei!
roto_1

Cel mai estetic dintre sistemele de feronerie pentru ferestre din programul Roto NT, Designo este integrat complet în sistemul modular Roto NT profitând astfel de toate avantajele din domeniul echipării si montajului.

roto_2

Toate componentele sistemului modular ROTO NT sunt perfect compatibile şi pot fi combinate cu mare uşurinţă, sunt foarte flexibile, creîndu-se  astfel combinaţii care pot satisface cele mai diverse dorinţe ale clienţilor. Pot fi realizate astfel toate tipurile de ferestre cu un număr de componente relativ mic. Chiar şi versiunea de bază a feroneriei dispune, într-o foarte mare măsură, de siguranţă mecanică şi confort, asigurând o optimizare individuală bună, cu componente puţine ca număr şi uşor de prelucrat. La cerere se poate realiza orice echipare specială.

Sursa: Roto România