Meniu principal

Reynaers a achiziţionat Forster Profile Systems

achizitie_reynaers_forster

Oficialii Reynaers au anunţat cumpărarea companiei elveţiene Forster Profile System, firma care până în prezent a făcut parte din grupul Arbonia AG.
Prin această achiziţie, grupul belgian Reynaers completează gama sistemelor de faţadă şi ferestre din aluminiu cu cele din oţel aflate în portofoliul actual Forster.
Odată cu această tranzacţia sunt achiziţionate şi sucursalele din Elveţia, Germania, Austria si Marea Britanie precum şi compania italiană Bloxer Ronchi iar cei 210 angajaţi vor fi menţinuti pe aceeaşi poziţie.

Reynaers Aluminium, fondată în 1965, este deţinută de familia Reynaers. Are aproximativ 2.000 de angajaţi, activează în peste 70 de ţări şi are o cifră de afaceri de 392 milioane de euro.

Arbonia AG, este un grup elveţian cu 8.000 de angajaţi, cu o cifră de afaceri de aproximativ 850 de milioane de euro şi este listată pe SIX Swiss Exchange. Capacităţile de producţie sunt concentrate în Elveţia, Germania, Republica Cehă, Polonia, Slovacia şi Italia. Gama de produse include tehnologii de răcire şi condiţionare a aerului, ferestre, uşi de intrare şi uşi de interior vândute sub marcile KERMI, Arbonia, PROLUX, Sabiana, Koralle, Baduscho, EgoKiefer, Wertbau, Slovaktual, Dobroplast, Prum, Garant, INVADO, RWD Schlatter.

 

Sursa foto: Reynaers International