Meniu principal

Premieră Barrier: cele mai mari uși secţionale ( proiectate și fabricate ) din România

barrier_sectionala_record

O știre de la Barrier România, Bacau

Am reușit o performanță unică în țara noastră: am proiectat, fabricat și montat cele mai mari uși secționale din România și printre cele mai mari din Europa de Est, pentru un client industrial, o companie din domeniul agricol.

Ușile secționale model Fortius XXL, au următoarele dimensiuni: 9 metri lățime, 6 metri înălțime, iar suprafața totală este de 64 de mp. Ușile se deschid complet în doar 22 de secunde. Ele au fost montate și funcționează în regim de utilizare intensiv la unul din complexurile de procesare a produselor agricole ale clientului, unde performanțele tehnice și fiabilitatea sunt cerințe critice. Durata acestui proiect a fost de trei săptămâni, fiind realizat în aprilie 2016. Echipa proiectului a fost condusă, din partea noastră, de inginerul Horia Iancu un reputat specialist cu peste 17 ani de experiență în industria ușilor secționale industriale.
Asamblarea-usa_sectionala_barrierAceastă realizare tehnică unică în România a fost posibilă prin asocierea eforturilor specialiștilor Barrier și a partenerilor săi europeni care au furnizat materiale și componente de calitate excepțională. În acest proiect special au fost incluse componente mecanice structurale fabricate de FlexiForce (Olanda), Metecno (Italia) și din producție proprie Barrier, precum și motoare și automatizări speciale produse de Beninca (Italia)”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei.

Detalii complete pe site-ul Barrier