Meniu principal

POLARIS XT – broască cu acţionare magnetică de la AGB

AGB-polaris-xt

Un nou produs marca AGB – Italia

POLARIS XT este noua broască cu acţionare magnetică recomandată în special pentru uşile de interior cu un design modern. POLARIS XT reprezintă varianta magnetică a apreciatei broaşte Evolution (cu acţionare mecanică) şi a fost creată să îmbogăţească gama broaştelor produse de AGB. POLARIS XT moşteneşte de la broasca Evolution toate caracteristicile care constau într-o extraordinară silenţiozitate la închidere, precizie la cuplările mecanice ce transmit o plăcută senzaţie de fluiditate a mişcărilor, atât ale mânerului cât şi ale cheii.
polarisxt

Broasca POLARIS XT este caracterizată printr-o incomparabilă universalitate datorită proiectării inovativilor opozanţi care, cu ajutorul noilor materiale şi tendinţa către forme şi dimensiuni minimaliste, combină valoarea estetică cu funcţionalitatea şi perfecţiunea în închidere. Opozanţii utilizaţi cu Polaris XT pot fi folosiţi pentru uşi cu sau fără falţ, permiţând raţionalizarea stocului de marfă în depozit.
AGB_1

În programul de opozanţi pentru Evolution şi Polaris XT regăsim modelele Minimal, Easy-Matic, Alutop.  Acesta din urmă este special proiectat pentru a răspunde la exigenţele specifice ale producătorilor de uşi cu ramă din aluminiu. Datorită sistemului inovativ de fixare cu expansiune, îmbinarea poate fi folosită şi pentru rame subţiri, tendinţă ce este din ce în ce mai răspândită pe piaţă. Toţi opozanţii sunt reglabili din punct de vedere al presiunii.
Standardizarea lucrărilor de frezare fac posibilă interschimbabilitatea intre Evolution si Polaris XT.

Informaţii şi detalii suplimentare se pot afla accesând site-ul www.agb.it sau la
reprezentant România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
dealeri locali: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov sau EXTRUPLAST LOGISTIC SRL / FENSTERMARKT SRL – Bucureşti