Meniu principal

PENOSIL România: spatula EasyPRO pentru aplicarea siliconului

spatula_easyPRO_pagina

Spatula EasyPRO reprezintă o inovaţie brevetată de PENOSIL având un feed-back surprinzător de bun din partea distribuitorilor şi utilizatorii din ţară.
În fapt, EasyPRO Spatula este o spatulă de silicon ataşată pipei de aplicare a fiecărui cartuş de silicon şi este  răspunsul PENOSIL pentru cei care doresc soluţii de etanşare de înaltă performanţă şi pentru cei care îşi doresc un finisaj al rosturilor perfect, neted şi precis.
Foarte uşor de folosit,  având posibilitatea de adaptare a vârfului pentru orice lăţime a rostului, aceasta contribuie la obţinerea, de fiecare dată, unui rezultat impecabil.
Revânzătorii (magazinele) agrează soluția deoarece accesoriile gratis sunt apreciate de către cumpărători, spatula ataşată direct pe fiecare cartuş de silicon Penosil Kitchen & Bath, EasyPRO All Purpose, Window & Door si Gaps&Cracks, fiind un element distinctiv, ce atrage vânzarea. 


Cu spatula EasyPRO totul este mult mai uşor!

EasyPRO Spatula reprezintă o soluție unică pe rafturile din România, fiind singura spatulă ataşată în mod gratuit la fiecare cartuş de silicon.

spatula_easypro_modele
Utilizatorii apreciază EasyPRO Spatula  beneficiind de obţinerea unui rost perfect neted şi confortul unei lucrări bine făcute, a unui cordon de silicon aplicat corespunzător, care să preîntâmpine apariţia de imperfecţiuni sau mucegaiuri.

cartus_siliconeasypro__penosil
instructiuni_spatula_easypro_penosil

Cartuşele cu silicon din gama EasyPRO Spatula pot fi folosiţi cu uşurinţă de orice utilizator!

Utilizatorii profesionişti pot obţine un rost neted, chiar din momentul aplicării, finisarea acestuia într-un mod impecabil fiind posibilă dintr-o singură mişcare.
Astfel, înaintea folosirii cartusului, este necesară tăierea orificiului dreptunghiular din partea interioară a vârfului spatulei, utilizatorul urmând să aşeze apoi spatula în pipă ( aplicatorul ) tubului de silicon şi să o utilizeze.


Penosil_logo_pagina_small

Bucureşti, sector 3, Adresa: Str. Turturelelor, nr.11
Phoenicia Business Center, parter

tel: + 40 31 501 01 46, fax: +40 031 501 01 45

e-mail: romania@penosil.com
www.penosil.com/ro

Important! – Produsele Penosil sunt disponibile în noul magazin online penosil.ro sau pot fi achiziționate din magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG și în magazine de construcții și finisaje din întreaga țară.