Meniu principal

Parkomatic: soluţii complete de management a parcării la cea mai modernă parcare din Poiana Braşov

parkomatic_poiana_brasov

Inaugurată astăzi, 26 mai 2017, în prezenţa Dl. George Scripcaru, primarului municipiului Braşov noua parcare din Poiana Braşov este o investiţie a primariei ( desi iniţial a pornit ca un proiect finanţat din fonduri europene ), demarată în 2014, valoarea proiectului fiind de aprox. 20 milioane de lei.

Parcarea are 4 niveluri ( subsol, demisol, parter şi terasă ) şi poate asigura 434 de locuri de parcare pentru autoturisme, 140 locuri pentru biciclete ( amplasate la exterior ), 7 locuri pentru microbuze şi 2 pentru autobuze.
Exista două căi de acces în parcare, fiecare prevăzute cu bariere, iar accesul se face pe baza unui tichet. În zona intrării există o tabelă electronică unde sunt afişate atât numărul de locuri libere existente cât şi locul de parcare repartizat maşinii care a intrat. 
parkomatic_parcare_1Accesul se face din zona parterului, atât pietonal, cât şi auto prin două porţi de intrare, iar ieşirea se face la nivelul subsolului. Zona tehnică cuprinde:
– o zonă de acces pietonal pentru public, dotată cu grupuri sanitare, zonă de aşteptare, la intrare şi ieşire, şi un lift adaptat persoanelor cu dizabilităţi
– zonă tehnică propriu-zisă: automatizarea accesului şi ieşirii, sistemele de plată, supraveghere video, comunicaţii, sistem de detecţie şi stingere incendii, control iluminat etc.
– taxarea se poate efectua automat sau cu operator. 

În calitate de furnizor, Parkomatic – cea mai noua divizie din cadrul Aluterm Group, a furnizat şi integrat o soluţie completă de management a parcării de la terminalele de intrare-ieşire, casele automate sau asistate de operator până la bariere sau panouri de afişare a informaţiilor.
parkomatic_parcare_4
parkomatic_parcare_2
parkomatic_parcare_3

 Galerie foto parcare Poiana Mică – Poiana Braşov

Informaţii şi detalii suplimentare www.parkomatic.ro

 

Sursa info şi foto: Primaria Braşov/Andrei Paul