Meniu principal

Opera iControl, cea mai nouă soluţie de control acces camere de hotel de la AGB

control_acces_opera_icontrol_agb

Opera Bit reprezintă una dintre cele mai avansate soluţii de control acces pentru uşile de hotel prin folosirea broaştelor magnetice, a cardurilor cu tehnologia RFID şi a cititoarelor de card de tip contactless.
Cea mai nouă soluţie AGB, Opera iControl aduce ca noutate cititorul de card montat pe perete, transmiterea semnalul de deschidere a broaştei magnetice realizându-se fără fir.
Ca opţiune, Opera Bit poate fi configurată special pentru administrări mai complexe: zone diferite de gestiune control acces, niveluri diferite de acces, monitorizări şi conectarea la sistemul de gestiune generală a unui hotel.
detaliu_opera_bit

 

În funcţie de preferinţele beneficiarilor, sunt disponibile mai multe modele de mânere, întreg sistemul încadrându-se astfel perfect, indiferent de designul uşii.

 
 
Film prezentare Opera iControl

 
Informaţii şi detalii tehnice complete se pot afla accesând site-ul special www.operabit.agb.it  iar pentru alte detalii şi informaţii comerciale – Reprezentant AGB în România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344