Meniu principal

Opera Bit, broasca electronică pentru control acces hotelier de la AGB

acces_camere_hotel_opera_bit_agb

Siguranţă și silenţiozitate

Proiectanțţi de la AGB au creat unica broască electronică cu acţionare magnetică pentru camere de hotel.
Opera Bit este o broască antipanică ce permite acţionarea instantanee, din interior, a limbii și zăvorului, doar printr-o simplă apăsare de mâner. Cilindrul mecanic garantează posibilitatea deblocării mânerului în caz de urgenţă.

Sistemul Twin Lock, integrare perfectă
Limba magnetică și zăvorul metalic se retrag automat la deschiderea ușii, lăsând vizibil doar frontul broaștei. Acest sistem brevetat se numește Twin Lock și garantează funcţionalitate și silenţiozitate maximă la închiderea ușii.
Când ușa se apropie de toc, limba magnetică iese imediat și declanșează automat zăvorul metalic, garantând securitatea cuplării. Astfel oaspetele hotelului beneficiază de siguranţă deplină, nemaifiind necesară încuierea din interior a ușii.

agb_opera_bit_twin_magnetic operabit_acces_finisaje

Posibilitatea de a alege mânerul și finisajele oferă designerului de interior o mare libertate pentru creativitate.
operabit_manere_modele

Alegeţi versiunea care vi se potriveşte!
Opera Bit reprezintă una dintre cele mai avansate soluţii de control acces pentru uşile de hotel prin folosirea broaştelor magnetice, a cardurilor cu tehnologia RFID şi a cititoarelor de card de tip contactless.agb_card_opera_bit
Versiunea Sprint utilizează doar carduri speciale și este potrivită pentru hoteluri de mici dimensiuni și B&B.
Versiunea Full utilizează un software pentru check-in / check-out și alocarea cardurilor. Software-ul este compatibil cu toate sistemele operaționale, poate comunica cu majoritatea programelor deja existente ( gestiune, RMS, BMS ) și are o interfață prietenoasă ce permite oricărui utilizator folosirea facilă a acestuia.opera_bit_manager Ca opţiune, Opera Bit poate fi configurată special pentru administrări mai complexe.

Catalog prezentare Opera Bit de la AGB, în limba română – click aici

Informaţii şi detalii tehnice complete se pot afla accesând site-ul special www.operabit.agb.it  iar pentru alte detalii şi informaţii comerciale – Reprezentant AGB în România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344