Meniu principal

Noua balama R4 pentru uşi de exterior de la AGB

Experiența companiei AGB a permis controlul absolut asupra tuturor aspectelor legate de noua balama pentru usi din lemn R4. Atunci cand AGB a proiectat balamaua, şi-a propus ca obiectiv să simplifice cât mai mult lucrurile, să creeze un produs intuitiv şi uşor de instalat.  R4 excelează la acest capitol, demonstrând prin simplitatea prelucrărilor necesare lemnului şi a montajului balamalei în locaş, prin instalarea comodă cu doi pini de fixare şi prin poziționarea frontală a imbusurilor pentru reglaje (într-un mod extrem de practic), ce permit reglarea uşii din interior, chiar şi în poziție închisă. Prelucrările pentru instalarea balamalei se pot realiza pe CNC sau manual cu şabloane speciale.
R4_AGB_balama_foto

Balamaua R4 are ample reglaje pe trei axe care îşi păstrează poziția timp îndelungat, ceea ce reduce semnificativ necesitatea ajustărilor ulterioare.
De asemenea R4 oferă în plus o reglare a rezistenței la rotație (a forței de frecare) pe balama. Acest lucru este esențial atunci când discutăm de balamale pentru uşi grele de 160 kg, astfel, evitând problemele în cazul unei trântiri accidentale (de exemplu în caz de vânt puternic când uşa se poate lovi de perete). Având aceasta ajustare, se evită situațiile de acest gen, deoarece uşa va putea fi controlată în deplină siguranță, în orice moment.
R4_AGB_balama_detaliu

Balamaua a fost proiectată respectând toate standardele de siguranță impuse de normele Europene. Au fost făcute toate probele de rezistență conform normei UNI EN 1935, depăşind fără probleme testele specifice de 200.000 cicluri de deschidere cu o încărcare de 100 kg.

Mulțumită caracteristicilor antiefracție ale R4 aceasta poate fi utilizată pentru uşile cu deschidere spre exterior. Imbusurile pentru scoaterea pinilor de fixare sunt accesibili doar atunci când uşa este deschisă.
R4, cu cele două versiuni disponibile, acoperă deja cea mai mare parte a tipologiilor de profile existente pe piață. Este compatibilă cu diferite secțiuni de profile pentru uşi de exterior cu falț, cu diferite dimensiuni de garnituri de etanşare sau fără garnituri. De asemenea sunt deja în studiu noi versiuni ale balamalei care să acopere orice solicitare a pieţei.
Balamaua R4 este disponibilă în finisajele cele mai utilizate în piaţă, iar capacele permit mascarea totală a şuruburilor şi a eventualelor mici imperfecţiuni de frezare, răspunzând exigenţelor şi celor mai pretenţioşi designeri.

Catalogul de prezentare a balamalei R4 este disponibil aici

payoff_agb

 

Informaţii şi detalii suplimentare se pot afla accesând site-ul www.agb.it sau la
agent Romania – D-na Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
dealeri locali: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov sau EXTRUPLAST LOGISTIC SRL / FENSTERMARKT SRL – Bucureşti