Meniu principal

De la MCA GRUP: Felicitări concurenţei!

Ciprian-Oprea-CEO-MCA-Grup

Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup România, transmite public felicitările sale concurenţei, în special companiei de renume internaţional Hörmann:

„Dacă ne referim la grupul de firme MCA, putem spune că în primul trimestru am atins ţinta de a realiza 30% din afaceri la export. Pentru finele anului, estimările din acest moment ne indică o potenţială creştere cu 8%, în general datorită exportului. Totodată, aş dori să felicit concurenţa pentru evoluţia pozitivă, în special compania Hörmann, despre care estimăm că a crescut şi în prima parte a anului curent, având  în vedere evoluţia pozitivă a pieţei în zona industrială”, a mai adaugat Oprea.

Comunicat complet MCA Grup România aici

 

made_in_romania

Şi tot din acelaşi comunicat o previzionarea mai mult decât pertinentă privind evoluţia pieţei uşilor secţionale:

„Ciprian Oprea, CEO-ul celui mai mare producător local de uşi de garaj, MCA Grup, se aşteaptă ca piaţa românească să fie atacată de noi jucători din Estul Europei şi chiar din Italia.

Mult-aşteptatele influenţe din Vest în ceea ce priveşte maturizarea pieţei de uşi secţionale se fac simţite şi în România, este de părere Oprea.  „Ceea ce simt este trecerea spre profesionalism. De aceea mă aştept ca în perioada următoare middle size companies (n.r. – companii mijlocii) din Estul Europei, precum şi small size companies (n.r. – compani mici) din Italia, de exemplu, să pătrunda pe piaţa românească. Acest gen de companii ne vor afecta direct pe noi şi pe cei mai mici decât noi, nu şi companiile care sunt reprezentantele unor nume de renume internaţional în domeniu. Nu pot să nu observ o uşoară ironie a situaţiei – producătorii români prind avans la export pe pieţe din Vest (MCA e un exemplu în acest sens), iar la noi în ţară vor începe să facă afaceri tot mai mulţi străini”, explică Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.