Meniu principal

Mânerele Mandelli premiate la GOOD DESIGN® Awards 2017, la Chicago în Statele Unite

good_design_awards_2017_mandelli

Două dintre cele mai noi mânere produse de compania italiană  Mandelli 1953 au fost premiate în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase manifestări de profil din Statele Unite, GOOD DESIGN® Awards 2017.

Mânerul ZEIT proiectat de Studio Marco Piva și mânerul  JUNO semnat de Alessandro Dubini sunt cele două mânerele premiate luna trecută la Chicago, distincțiile obținute fiind o încă o recunoaştere a culturii design-ului şi măiestrie italiene. 

Despre GOOD DESIGN®
GOOD DESIGN®, este o competiţie de nivel mondial, a fost fondată în 1950 de către Edgar Kaufmann, Jr., Eero Saarinen și Charles și Ray Eames, de peste 67 de ani fiind premiate excelența și inovarea în design.
Proiectul GOOD DESIGN® a început ca un parteneriat între Muzeul de artă Arta Modernă din New York City şi Merchandise Mart din Chicago şi este continuat astăzi de The Chicago Athenaeum – Muzeul de Arhitectură și Design.
ZEIT_Marco_Piva_Mandelli
maner_juno_mandelli

 

Mânerele Mandelli sunt disponibile la vânzare în România, mai multe detalii despre acestea se pot afla accesând pagina specială Mandelli.
Reprezentant Mandelli în România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344