Meniu principal

Mall-uri în construcţie

plaza-tm

Plaza Mall Timişoara
Firmele de construcţii PAB din Arad şi Bauelemente din Ploieşti au fost desemnate să se ocupe de construcţia noului centrului comercial dezvoltat de Nepi
Acesta este localizat în zona de sud a oraşului, va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp şi va găzdui un hipermarket Carrefour, un multiplex Cinema City. Lucrările de construcţie vor fi încheiate în luna noiembrie a acestui an.
Deocamdată se caută soluţii pentru uşile de intrare: se ofertează uşi rotative cu diametru mare dar se caută ca alternativă şi uşi rotative mai mici sau uşi glisante automate.
În cazul uşilor metalice soluţia este în proporţie de 80% tranşată: vor fi Ninz. Rămâne de văzut marca amortizoarelor şi a barelor antipanică.

plazatm_2

Coresi Shopping Mall Braşov
Este pe ultima sută de metri – deschiderea oficială 27 martie 2015
Majoritatea închiderilor la magazine este făcută cu rulouri iar uşile automate au vor livrate de Geze.
coresi
Mega Mall – Bucureşti
Foarte curând, spaţiile chiriaşilor vor fi puse la dispoziţie pentru amenajare. Mai sunt câteva detalii de clarificat privind uşile din sticlă şi panourile vitrate de 5000mm înălţime ( o noutate la care dezvoltatorii ţin foarte mult şi care a generat destul de multe discuţii şi probleme printre firmele care vor lucra la amenajarea spaţiilor comerciale).

Sursa foto:Ziare.com
Sursa foto:Ziare.com

În rest, uşile metalice Ninz sunt montate, se lucrează deja la montarea uşilor glisante automate Geze şi în ciuda timpului foarte scurt ( deschiderea oficială este programată pe 23 aprilie ) managerii proiectului sunt convinşi că acest termen va fi respectat; în schimb, atât chiriaşii dar şi firmele care lucrează la amenajările interioare sunt destul de sceptici.
Ca pronostic, credem că 80-90% din spaţii vor fi amenajate şi gata să primească clienţii la ora deschiderii.

Pipera Plaza
Este un proiectul dezvoltat în locul fostei Piete Pipera si se va dezvolta în doua etape. În prima etapă ( cu termen de finalizare – mai 2015 ), se vor da în folosinţă 7.500 mp, urmând ca în toamna această suprafaţă să se dubleze.

pipera_plaza

Este o combinaţie între strip mall şi galerie comercială, proiectul atrăgând deja branduri internaţionale ca Starbucks, Lidl, Sportisimo, Takko, Pepco sau Jysk – dar şi brandurilor românesti: Wine Republic, Salad Box, CTS Corner, Dinner Food, FarmaVital, Tip Top, 5ASEC, Pizza Bonita sau Cataleya care au închiriat spaţii în viitorul centru comercial. – Sursa Wall Street