Meniu principal

MAGNETIC PARKING PRO, un nou produs din oferta Günther Tore România

bariera_magnetic_parking_pro

Soluţia ideală pentru sistemele de parcare, datorită vitezei mari de deschidere, costurilor scăzute de operare si manevrabilităţii deosebit de uşoare – ideale pentru parcări cu trafic intens.

Într-o parcare cu mai multe etaje sau într-un garaj subteran, PARKING PRO este soluția ideală pentru cei care o administrează.

Datorită configurației setărilor, barierele Parking Pro sunt concepute pentru a fi utilizate folosind facilitățile fără prezența fizică a unor persoane. Viteza rapidă de deschidere și detectarea prezenței autovehiculelor asigură o variantă fiabilă pentru utilizatori, în timp ce energia consumată este redusă si service-ul extrem de simplu, mențin costurile de funcționare la un nivel scăzut.

magnetic_parking_pro_articol

Brațele barierei sunt optimizate si dimensionate pentru utilizare în aplicații  specifice parcării: cu opţiunea de separare a brațului în cazul în care de exemplu, aceasta este lovit, se poate reatașa simplu, fără nici o deteriorare.
În plus, vizibilitatea poate fi mărită prin intermediul elementelor de iluminat. Punctul forte al barierei este sistemul de acţionare inovator MHTM™, caracterizat printr-o eficiență energetică crescută și o durată de viață îndelungată. Parking Pro este proiectat pentru 10 milioane de cicluri de deschidere și închidere.

Gama completă a barierelor Magnetic este prezentata pe pagina speciala – Günther Tore – bariere automate marca Magnetic