Meniu principal

Maco a achiziţionat 75% din acţiunile Hautau

maco_hautau_achizitie

Grupul austriac Maco ( Mayer & Co Beschläge GmbH – Salzburg ) a anunţat preluarea  a 75% din acțiunile companiei germane Hautau din Helpsen, extinzându-şi astfel gama de produse şi în domeniul sistemelor uşilor glisante.

Maco îşi consolidează poziţia strategică cu această nouă achiziţie şi îşi extinde semnificativ oferta pentru clienţii internaţionali şi locali care caută o fereastră full-service, o uşă sau un furnizor de garnituri. Responsabilitatea managementului şi gestionarea clienţilor pentru ambele firme rămân neschimbate, managementul şi strategia comercială pentru Hautau fiind independente de cea a companiei Maco.

„Achiziţia a 75% din acţiuni Hautau GmbH este un plus pentru modelul nostru de afaceri de succes. Odată cu această achiziţie, clienţii Hautau GmbH au acum opţiunea unui portofoliu mai extins şi mult mai cuprinzător de componente hardware dintr-o singură sursă „, a declarat Ernst Mayer, membru al Grupului Maco.
Petra Hautau: „Pentru mine, legătura dintre cele două întreprinderi familiale reprezintă o etapa nouă şi o soluţie adaptată strategiei noastre generale. Este important ca acţionarii să continue să ofere un viitor stabil companiei noastre în Helpsen, o companie cu angajaţi calificați, sub marca Hautau. Acest lucru este important în contextul provocărilor globale şi condiţiilor economice actuale. „