Meniu principal

KULTTUR, partenerul de încredere al arhitecţilor şi designerilor din România

internorm_kulttur_studio_top

Indiferent dacă esti designer sau arhitect, atunci când transpui un proiect din schiţă în realitate, îţi doreşti să ai alături un partener de încredere care să îţi ofere siguranţa unui produs creat după cele mai înalte standarde de calitate, fără să omită noile trenduri în materie de design interior sau exterior.

KULTTUR este partenerul perfect atunci când îţi doreşti tot ce e mai bun pentru proiectul tău!
Cu o tradiţie de peste 8 ani pe piaţa din România, KULTTUR pune la dispoziţia partenerilor săi marca nr. 1 de ferestre din Europa, Internorm din Austria.
Internorm dispune de o experienţă vastă în domeniul fabricării ferestrelor şi uşilor, fabricând peste 16 milioane de unităţi într-o perioadă de 77 de ani. 

tamplarie_INTERNORM_logo

Produsele de calitate ale firmei Internorm – 100% austriacă – sunt proiectate şi fabricate în fabrici de top, dotate cu ultimele tehnologii, din Traun, Sarleinsbach şi Lannach, cu peste 1.700 de angajaţi.

Mai mult, KULTTUR ştie că fiecare proiect e diferit şi de aceea încearcă să satisfacă prin perfecţiune nevoile individuale ale partenerilor săi, oferindu-le cele mai bune sfaturi şi soluţii personalizate.

Ferestrele puse la dispoziţie de KULTTUR însumează o varietate nelimitată de forme şi stiluri care se potrivesc perfect oricărui concept arhitectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern. De asemenea, acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort şi îmbunătăţesc valoarea oricărui proiect.
Prin intermediul calităţii întregii game de ferestre Internorm, KULTTUR dovedeşte încă odată că este un partener de încredere pentru orice designer sau arhitect din România.
internorm_kulttur_studio2

Respectându-şi zi de zi misiunea de a ridica standardul ferestrelor din România, KULTTUR oferă clienţilor săi o gamă variată de ferestre marca Internorm, al cărui design e recunoscut în toată lumea şi a cărei calitate poate fi testată oricând în showroomul ETAGE 

Kulttur – Showroom Etage
office@kulttur.ro site  www.kulttur.ro