Meniu principal

KABA C-Lever Compact, o soluţie de control acces

kaba_c_lever_compact

Sunt din ce în ce mai des întâlnite solicitările de instalare a unor sisteme de control la uşi deja montate, schimbarea feroneriei şi prelucrările ulterioare ale foilor de uşă nereprezentând în acest caz o soluţie practică din punct de vedere tehnic, în condiţiile în care costurile sunt semnificative.
Pentru asemenea situaţii în care se doreşte un control acces simplu şi fără pretenţii deosebite, KABA C-Lever poate reprezenta o variantă elegantă, uşor de instalat şi extrem de simplu de utilizat.
Recomandată în special pentru uşile de interior, soluţia de la Kaba presupune doar înlocuirea mânerului uşii pe care se doreşte a fi montat control accesul, fără a schimba broasca sau cilindrul cu cheie, acestea fiind păstrate şi utilizate independent de sistemul de control acces.
Având un design deosebit şi o formă compactă, C-Lever funcţionează complet autonom (nu presupune exista unor circuite de alimentare sau comandă) se remarcă prin uşurinţa instalării / programării cartelelor de acces cât şi prin funcţionalitatea şi calitatea materialelor folosite în producere acestuia. Nu sunt de neglijat nici costurile de întreţinere minime datorate folosirii unor baterii standard.
c_lever_kaba_glass_door

 

Atât modul de funcţionare cât şi instrucţiunile de instalare sunt prezentate succint în cele două filme de mai jos iar catalogul cu detaliile tehnice este disponibil printr-un simplu click aici

Film prezentare generala C-Lever KABA

Film prezentare instrucţiuni montaj C-Lever Dual KABA.

Pentru detalii, informatii suplimentare şi comenzi C-Lever KABA
Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro / tel 021 313 23 00,  021 313 23 08