Meniu principal

INTERNA project – Prezentare

www.internaproject.ro

Date contact

Localitatea: Bucureşti
Adresa showroom: Calea Floreasca, nr.39
Sector 1

Tel: 0749 032 522, 0740 315 295

Email: info@internaproject.ro

interna_project

INTERNA Project propune uşi şi sisteme arhitecturale de uşi, la cel mai înalt nivel de calitate şi design. Ca reprezentant al brand-ului italian ALBED Milano 1964 pentru piaţa din România, asigurăm întregul pachet de servicii: consultanţă de specialitate, proiectare, instalare şi logistică. Întreaga gamă de produse ALBED Milano 1964, este prezentată în showroom-ul nostru în cadrul unui concept complet de design interior.

logo_Albed

Oferta INTERNA project – ALBED Milano 1964

albed-quadra-door
Uşi din sticlă cu toc din aluminiu

albed-design-door
Albed Design

albed_pereti_modulari
Sisteme de pereţi modulari

albed_filomuro_door
Uşi model filomuro

albed_usi_glisante
Uşi glisante

albed_dressing_doors
Uşi de dressing
showroom_interna_project
Instantaneu showroom INTERNA project – Calea Floreasca 39, Bucureşti

 

Referinţe ALBED Milano 1964

Colecţia de uşi RING – design Karim Rashid
Aventurându-se dincolo de limitele imaginației, ușa batantă RING este inovație capabilă să uimească din nou; mânerul clasic dispare, astfel că mâna glisează într-un mecanism tridimensional sofisticat pentru a acționa acest mâner excentric.
Panoul ușii poate fi lăcuit lucios sau mat, închiderea este magnetică, există o deschidere a uşii la 180 grade,  tocul este telescopic, din aluminiu iar balamalele sunt reglabile
 
 
 Sistem partiţii mobile VISTA GIREVOLE – design Massimo Luca
Un sistem dinamic și inteligent care propune o metodă inovativă de arhivare, expunere sau ascundere a obiectelor cu elemente mobile care glisează și se rotesc 360 de grade pentru a diviza, organiza sau ascunde spațiul.
Ambientul își schimbă aspectul și funcționalitatea cu o manevrare facilă a elementelor mobile ce au polițe dispuse pe ambele laturi iar șinele pot fi complet încastrate atât în tavan cât și în pardoseală sau dimpotrivă, ele pot fi vizibile sau echipate cu rotile (în partea inferioară).
Disponibil în diferite esențe de furnir, finisaj lăcuit mat sau fronturi din oglindă pentru un ambient elegant și sofisticat.
 

Film prezentare ALBED Milano 1964

 

Informaţii şi detalii suplimentare pe www.internaproject.ro
Adresa showroom: Calea Floreasca, nr.39, Sector 1, Bucureşti, Tel: 0749 032 522, 0740 315 295, email: info@internaproject.ro