Meniu principal

IDEZIO: Ușile glisante, o soluție de impact pentru dressing

usi_dressing_idezio

Ușile glisante sunt o soluție multifuncțională, ideală datorită designului de impact și posibilității economisirii spațiului interior. Ușile glisante se pot customiza pentru trei tipuri de aplicații: compartimentarea spațiului, închiderea camerelor de dressing (walk-in), respectiv închiderea dulapurilor.
idezio_logoPrincipiul de funcționare al ușilor culisante pentru dressing-uri este simplu: inlay-ul – sticlă, PAL sau MDF cu diferite finisaje – se prinde de un sistem care rulează pe o șină. Aceasta poate fi amplasată fie în partea superioară a dulapului, fie în cea inferioară și poate fi prevăzută cu una sau două căi de rulare. Șinele au un design minimalist, se montează ușor, fără să fie nevoie de șuruburi. Sistemele de uși glisante se recomandă să fie însoțite de amortizare la închidere și deschidere. Sistemele de glisare se pot adapta la forme și dimensiuni atipice ale spațiului, de exemplu la spațiile mansardate.
dressing-idezio-usi-glisante-mobilier-la-comanda-1Principalul avantaj al ușilor cu deschidere prin glisare este dat de siguranța și utilitatea adaptată la vremurile moderne. Comparativ cu ușile clasice, batante, ușile culisante permit economia de spațiu, în timp ce promovează un design mult mai estetic.

Dressing-ul este o soluție practică adoptată tot mai des și de români. Pentru a beneficia pe deplin de toate beneficiile aduse de acest tip de mobilier, este important ca dressing-ul să fie structurat în așa fel încât să permită identificarea imediată a obiectelor utile. IDEZIO oferă dressing-uri personalizate cu uși glisante, batante sau dressinguri tip walk in, realizate la comandă în funcție de nevoile beneficiarilor.
dressing-idezio-usi-glisante-mobilier-la-comanda-2

Pentru mai multe detalii legate de configurarea dressing-ului și accesoriile potrivite, puteți vizita showroom-ul IDEZIO
Str. Pechea, nr. 32-36, sect. 1, București (zona Romaero Băneasa)
www.idezio.ro