Meniu principal

Iarăşi mă dau jos din maşină …

dusa_door_garaj_ploaie

Articol publicat pe blogul Dusadoors

Urc pe stradă, mă apropii de casă, apăs, dau în marsarier, mă dau jos, apăs şi trec la următoarea activitate. O scurtă relatare a ceea ce se întâmplă când merg din oraş spre casă.

Ei … în urmă cu 2 luni nu era aşa. Urcăm pe stradă, mă apropiam de casă sperând să fie cineva în curte ca să nu mai trebuiască să mă dau jos din masină pentru a deschide şi închide manual poarta.

Dar când ploua sau bătea vantul, emotiile se amplificau. “Dacă vântul împinge poarta şi îmi zgârie masina?”

Astăzi vă vorbesc despre o unealtă mică cu impact mare asupra mea: telecomanda. Acel ceva pe care apăs ca să mă scutească de timp şi de emoţii.

Folosesc comanda Nice Flor-s cu 4 canale cel puţin de 2 ori pe zi. De ce aşa de multe canale? Fiecare buton îmi este setat să deschidă sau să închidă ceva. Poţi citi aici mai multe informaţii despre telecomenzi. Cel mai mult îmi place butonul setat care îmi deschide doar o parte din poarta batantă. De ce? Atunci când ies cu bicicleta nu vreau să se deschidă toată poarta batantă ci doar o parte din ea. Plus de asta, iau cu mine doar o telecomandă în loc de o colecţie de chei. După nevoia mea, unealta asta îmi deschide atât poarta cât şi uşa de la garaj şi pot să acţionez independent una faţă de alta.

Dusadoor
Calea Borşului nr.38, Oradea 410554
Tel/Fax: +4 (0) 259 47 47 48, +4 (0) 259 44 14 83
office@dusadoor.ro
www.dusadoor.ro