Meniu principal

Hoppe: simplu și sigur – un mânerul premium cu scanner de amprentă încorporat

hoppe_maner_amprenta

Prezentate în premieră în cadrul FENSTERBAU FRONTALE 2015 gama de mânere cu scanner de amprentă încorporat ( mâner clasic și mâner trăgător ) folosește tehnologia Keyless furnizată de Idencom, lider recunoscut în producţia de sisteme de identificare biometrică.
Pentru a deschide ușa, este suficient să se apese cu degetul pe mâner în dreptul cititorului, avantajul integrării scannerului în maner ( faţă de varianta clasică a montării unui cititor pe perete ) fiind faptul că ușa se poate deschide printr-o simplă mișcare.
hoppe_maner_amprenta_detaliuÎntreg sistem este foarte ușor de montat și se caracterizează prin ușurinţa utilizării și printr-o fiabilitate excepţională, el fiind proiectat să funcţioneze fără probleme și în condiţii climaterice deosebite – rezistă la temperaturi de la -20 la +85 grade Celsius și este etanș la apă (clasa IP 65).
Scannerele Idencom oferă un nivel ridicat de securitate iar programarea și configurarea se face extrem de simplu, cu un controller, sistemul stocând până la 150 amprente digitale.
La fel ca scannerele Idencom, mânerele HOPPE cu cititor pentru amprente încorporate sunt fabricate doar în Germania.

 

www.hoppe.com