Meniu principal

Häfele – simplitate și „zero design” în cel mai recent proiect architectural, IntercityHotel din Germania

Hafele_Intercityhotel_top

București, 13 noiembrie 2017 – Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, continuă să își integreze multifuncționalitatea produselor și a soluțiilor cel mai recent proiect hotelier, IntercityHotel din Brunswick. Arhitectul și designerul italian Matteo Thun a proiectat interiorul Intercity pe principiul „Zero Design”, în care „mai puțin este mai mult”, cu accent pe ambianța creată, iar camera de zi, cu o priveliște spactaculoasă, joacă rolul principal.

Proiectul hotelier are șase etaje și se întinde pe o suprafață totală de aproximatix 7,750 m2 în mijlocul platformei industriale BraWoPark, asigurând o conexiune excelentă cu toate punctele importante ale orașului și cu împrejurimile așteptate de oaspeți, fiind în proximitate de gara principală. Häfele, în calitate de partener de planificare competent, a însoțit încă de la început factorii decizionali împlicați în construcție, iar soluțiile complete de proiect 360° pentru selectarea produselor au completat perfect noul concept hotelier.

„În primele trei zile după deschidere, hotelul a fost ocupat 100%. Având 384 de paturi și o utilizare medie estimată la cel puțin 70%, este ușor să se calculeze că un număr mare de oaspeți vor folosi mobilierul și, prin urmare, îl vor pune și la încercare. Cu atât mai mult, încă de la început, am acordat o atenție deosebită calității și durabilității”, spune Sabrina Lode, director hotelier al IntercityHotel Brunswick.
Hafele_Intercityhotel_1

 

Comunicat complet Häfele România este disponibil aici