Meniu principal

Häfele are planificată deschiderea în Germania a unui al doilea centru logistic de expediere

Haefele_Nagold_centru_logistic

Conform strategiei planificate de dezvoltare a grupului pentru următorii ani, la începutul verii anului viitor, va fi deschis un al doilea centru de expediere în Germania, în Lehrte, lângă Hanovra.
Centrul de distribuție existent la Nagolder Wolfsberg și noul depozit în Lehrte, care va intra în funcțiune la începutul verii 2019, sunt elemente integrante ale noii strategii europene în domeniul logisticii companiei. În prezent grupul Häfele operează cu 52 de locații de logistică în întreaga lume.
„Cu această investiție, oferim semnalul de plecare pentru o nouă extindere a serviciilor și sortimentelor noastre în Germania și țările europene vecine. Așa că ne pregătim pentru o aprovizionare chiar mai bună și mai rapidă pentru clienții noștri din întreaga Europă și pentru creşterea competitivităţii grupului Häfele în Europa” a declarat CEO Hafele Germany, Sibylle THIERER.

Noua locație oferă condiții optime pentru legăturile de accesibilitate și de transport, în Hannover Häfele având deja de mai mulți ani, un birou de vânzări.
Centrul de expediere Hanovra va deservi clienții din Germania de Nord, Benelux, Olanda, Danemarca și Scandinavia. Din 2019, centrul de expediere Nagold va avea ca arie de acoperire sudul Germaniei, Franța, Austria, Elveția, Europa de Sud și de Est. În plus, la Nagold vor fi facute investiţii în modernizarea, optimizarea şi extinderea spaţiilor de depozitare.
Pentru noua strategie de dezvoltare la nivel european, Häfele a planificat investirea a câtorva zeci de milioane de euro în următorii ani.

Sursa: fenster-türen-technik.de