Meniu principal

Günther Tore furnizează uşi secţionale la noile facilităţi ale bazei aeriene US Army Mihail Kogălniceanu

gunther_tore_aeroport_kogalniceanu

În acest moment la Mihail Kogălniceanu sunt în derulare mai mult de 15 proiecte de infrastructură şi de mărire a capacităţilor şi facilităţilor bazei militare americane, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproximativ 60 milioane de dolari
Proiectele sunt realizate de companiile STRABAG şi SKE International în calitate de antreprenori, cele doua mari companii lucrând cu furnizori şi contractori români.
Primul dintre proiecte, o parcare pentru 150 de autovehicule de luptă, a fost deja finalizat, în acest moment lucrându-se la construirea unui depozit multifuncţional, a unei clădiri de mentenanţă pentru vehicule de mare capacitate, a unui depozit operaţional pentru echipamentul militar precum şi a unui hangar pentru două aparate de zbor (elicoptere Boeing CH-47s).
Printre companiile care furnizează echipamente pentru aceste clădiri se numără şi Günther Tore, reprezentanta companiei germană fiind aleasă datorită calităţii şi fiabilităţii uşilor Günther Tore dar şi serviciilor de consultanţă oferite pentru alegerea celor mai bune soluţii tehnice cât şi ulterior, în timpul montajului sau în perioada post-vânzare.


„Cele 8 proiecte de început vor fi gata în aproximativ două luni şi vor însemna o lărgire a facilităţilor existente deja, construite de americani pe terenul românesc. „Vor semăna cu clădirile ridicate deja aici, în care militarii americani se pregătesc pentru misiuni. Este o sporire a capacităţilor bazei militare de la Mihail Kogălniceanu“, a precizat John Chiaramonte jr (foto), director adjunct de lucrări publice INCOM-E în baza de la Mihail Kogălniceanu – Sursa: Ziarul Adevarul.