Meniu principal

GEZE România raportează afaceri de peste 3,5 milioane de euro în anul fiscal 2016-2017

Vlad-Stanislav-Geze

Bucureşti, 24 iulie 2017

GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, anunţă rezultate financiare de peste 3,5 milioane de euro pentru anul fiscal 2016-2017, în creştere cu 14,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Rezultatele pozitive se datorează în principal tendinţei de creştere a segmentelor de piaţă retail şi office, dar şi dezvoltării reţelei de parteneri din distribuţie, care ajunge la 22 de companii.
”În ultimul an ne-am focusat pe segmentul de office premium şi retail care a fost în continuă expansiune şi unde am livrat uşi automate, sisteme pentru căi de acces şi de evacuare, sisteme de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi, dar şi sisteme de control acces şi securitate. Vorbim de cele mai importante proiecte din ţară precum Bucharest One, The Bridge, Siemens Continental Timişoara, The Office Cluj, United Business Center, Veranda Mall, Prima Shops Oradea, Shopping City Piata Neamţ, dar şi altele aflate încă în curs de dezvoltare: Vox Timişoara, Bega Offices Timişoara, Riviera Cluj, Clădirea 3 Ideo, Bistriţa Retail Park. Potenţialul segmentului hotelier şi medical privat este încă destul de redus – sunt 5,6 proiecte noi pe an, însă o tendinţă de creştere o vedem în piaţa industrială şi logistică care prinde avânt şi de la care aşteptăm creşteri mai mari pe divizia de service şi mentenanţă”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România

Vlad Stanislav_ GEZE_Romania

… Segmentul de servicii “after sales” ocupă un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscând o creştere importantă la nivel naţional. Astfel, în ultimul an, divizia de service şi mentenanţă a companiei şi-a îmbunătăţit rezultatele cu aproximativ 7,5%.

 

Comunicatul de preza integral este disponibil aici